Hep Rus kızları mı soracağız 😂 Sanki çekici gibiler (sürekli sarhoş olanları hariç)
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep Rus kızları mı soracağız 😂 Sanki çekici gibiler (sürekli sarhoş olanları hariç)
Cevap
14Cevap

Putin i seviyorum tek sksjdhaa
Yaa hahhah sabah sabah güldürdün jfjckfn
Normalde hiç beğenmezdim ta ki genç bir diplomatı görene kadar. Demek ki arada yakışıklıları da varmış:))
Ne güzelll
Ben sarışın erkek sevmiyorum ben esmer seviyorum çünkü ben Sarışınım zaten Rus kizlarida kendi erkeklerini sevmiyordur bence çünkü onlarda zaten sarışın.
Onların sarışınlarını ben de sevmiyorum
Ruslara mı verecekain bebeğem 😏
Genelde türk kızlları karabüllüklü oğlanlara veriyor ama sen bilirsin 😏
Verme kelimesini kullanacak kadar ığrencsın. Sen de arkanı vereceğin kadınları seviyorsun sanırım, ki direk verme kelimesi geldi aklına.
Kadınlarının aksine eşlerine değer vermiyorlar diye biliyorum. Ben Türkçüyüm valla tecrübe ile sabit :)
Ben bilmiyorum onların nasıl olduğunu, bu yüzden merak ettiğim için soruyorum
Tamam o halde öğrenmiş oldun :D
Ya buradaki erkeklere pek güvenemiyorum çünkü bir Türk kızının neden kendilerini seçmediklerinin kafasında oldukları için obkektif değerlendiremiyorlar. Bu yüzden şüpheyle yaklaşıyorum, kadınların cevaplarına oranla
Buradaki kimseye pek güvenme. Hepsi balon hepsi superman falan. %90ı kadın bile görmemişler çünkü.
Maalesef öyle, haklısın. Kadınlarda da var bu tavır ancak bana bilerek yanlış cevap vereceklerini düşünmüyorum
Sen beni dinle. Tecrübem olduğu için diyorum. Bu topraklarda olmayan seni beni o konuda anlayamaz böyle düşün.
Annelerinin prensleri, tembel tenekeler. Babadan zengin olanlar hariç kendi kadınları bile katlanamıyorlar
Türk erkekleri de farklı değil. Her işi kadına yaptırma dersinde çoğu. Birde bunların prenses erkekleri var ki aman aman.
Umarım en yakın zamanda bir Rus erkeği ile tanışırsın :)
Umarım en yakın zamanda hayalimdeki gibi Rus erkeği ile tanışırım. Rusça da öğrenmiş olurum vesile ile 😄
Çok yakışıklılar ama psikopatlar ondan sevmiyom sanirim dldkf
Aaa nasıl psikopatlar ki
Tanımadan kimse hakkında net konuşmam jdjdj
İstiyorsan eğer umarım tanışırsın. Sonra da bana anlatırsın, belki tavsiye edersin xjffjkf
Jfnfkfmfkc
Yakışıklı ama İskandinav değiller
Karakter olarak nasıllar sence?
Tanışmadım, gördüm
Rus karıları keko Türkleri tercih ettiğine göre artık sen düşün.
Bak bu konuda haklı olabilirsin işte
Kadınlara pek değer vermezler sizin hayaller biraz suya düşer
O zaman salarım direk onu. Türk erkeklerinden yeterince çektim
Belli oluyor deneyim fazla
Yani deneyimim fazla mı bilmiyorum ama aile yetiştirilme tarzında Türk erkekleri genel olarak sıkıntılı oluyor. Tek kendim için değil, çevremde de sorun yaşayan kadınlar çok fazla
Yetiştirilme tarzı ırkla alakalı değil evrensel olarak öyle artık, yabancı birinin daha az anneci ve daha çok eril olacağını düşünüyorsan üzülürsün
Bu görüşte isen daha dünya hakkında bir şey bilmiyorsun derim 😅 ve söylediğim anneci olmaktan ziyade kadını her anlamda kullanmak, kendi sorumluluğunu dahi kadına yüklemeye çalışmak. Arkadaşlarım arasından yabancı erkekle evlenenler oldu ve bu sıkıntılar yok. O yüzden bu görüşüne sonuna kadar katılmıyorum. Bu evrensel bir şey değil, saçmalık sadece
Bir çok ülke gezdim, yabancı bir çok arkadaşım var, bahsettiğin durum Türk erkeklerine özgü değil, yabancı erkeklerde de kullan at çok var, senin bahsettiğin erkekler küçük bir dilimi sadece. Sen sürekli pozitif ilişkileri gördüğün için bunu genel zannediyorsun
Ben genel zannetmiyorum. Sadece senim gibi evrensel diyip tüm erkekler böyledir demiyorum
Ben tüm erkekler öyle demedim zaten, sorumluluktan kaçan, amacı belli olan erkek sayısı bir tek türkiyede çok gibi konuşuyorsun, ben öyle erkekler yabancılarda da çok dedim.
Neyse kendim deneyimle görürsün
Ben sadece Türk aile yetiştirilme tarzını sevmiyorum dedim. Her kültürün veya her milletin aile yapısı aynı değil.
E analarına çektilerse onlarda iyidir heralde
Ben karakter olarak nasıllar hiç bilmiyorum
Çok rahatlar kanka ya. Valla ben ısınamadım soğuk adamlar
Haa anladım. Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim.
Türk kızları gibiler
Hmm
Rus kizlari konusmakla bitmez zaten ya
Bitsin bitmesin, onlar umurumda değil 😂
Çoğunluğu içiyor zaten
İçmeyenleri soruyorum ben zaten
Keşkee olsa
Nasıllar peki karakter olarak
Eğer öyleyse direk yol veririm ya karaktersiz insan istemem
Ya ben aslında yarı Rus, özelliklede Türkiye'de yaşayan birini istiyorum. Bu yüzden onlar kadar içmeyebilir sanırım
Aynen ya da tersi falan. Ne bilim ya nedense bu insanlar beni çekiyor ama daha karakterlerinin bile nasıl olduğunu bilmiyorum. Sadece çekiliyorum sebepsiz yere
Hayıır tek bir tane izlemiştim ama onda da öyle etkilenmedim yani. Bu şey gibi, bilmiyorum yaşadın mı ama hani bir şehire, mekana hiç gitmesen bile orayı seversin ya onun gibi bir şey
Aaa gerçekten mii nasıl peki erkekleri genek olarak? (karakter yani)
Hmm anladım. Bir tek bu mu? 🙂
Teşekkür ederim
Tipleri değişik geliyor bana psikopatımsı
İticilikte Nirvana
Duygusuzlar heosi
Esmer misin
Kumralım
En iyisi😜
Bunun sorumla ne ilgisi var
Ne istediğini biliyorsun
Hiçbir bilgim yok.
ruslar da sana bakıcaktı sıdıklı necmıye
Sanane belki bakarlar ne bu kuyruk acısı
@tatliskiz666 tamam tatliskız :D
Neyse gideyimde yabancı uzun zengin erkeklere esclik yapayim😛😛
@tatliskiz666 kolay gelsin esclıgı marıfet gıbı gostermen de ayrı ilginc :D
Kedi ulaşamadığı ciğere murdar der. Ben senin gibi aşağılık kompleksine sahip değilim
Sarışınlar
Sarışın sevmem. Kumral vs. olanları bana hitap ediyor 😄
Mevlamı bulmaya ve huzurlu olmaya niyet ediyorum jxnfıfm
Senin sanman önemli değil. İnsanın başına her şey gelebilir ama bu kötü olmak zorunda değil
Siiklemez sizleri
Kendi adına konuş.
Demek ki bel altı konuşacak kadar abaza ve sapıksn. İğrencliğini başka yerde konuştur.
Senin boyun kısa galiba, tıpkı cukun gibi 😂😂😂 yav bu kadar da belli etme hahahah kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermişş yallahhh sapk
Bu kadar kudurduğuna göre gerçektenden kısa hahahahahhh sen beni gördün mü ki kara diyorsun he edepsz 😂 kısa boylu seniiiii abaza 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, sen de haklısın kız! 😂 Sürekli kızlar, kızlar nereye kadar. Rus erkekleri konusunda ben de hep bi meraklı olmuşumdur valla. İstanbul'da çok denk gelmiyor olsam da festivallerde, öğrenci etkinliklerinde birkaçına denk gelmiştim. Genelde soğuk duruyorlar ama sonra baya eğlenceli çıkabiliyorlar, enerjileri yüksek oluyor sanki. O çekicilik de bir ayrı havalarından herhalde. 😉 Benim Gezenti ruhum bunları da hemen gözlemlemişti tabii. ✨