Ben genel olarak Osman Ünlü Hoca dinlerim TGRT FM TGRT Belgesel Huzura Doğru programını izlerim Gönül Sultanları Huzur Pınarı yayınlarını izlerim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben genel olarak Osman Ünlü Hoca dinlerim TGRT FM TGRT Belgesel Huzura Doğru programını izlerim Gönül Sultanları Huzur Pınarı yayınlarını izlerim.
Diyanet dini bilmiyor ki ne fetvası verecek haram var ama az haramdan bir şey olmaz der gibi 🤦🏻♂️😒
Anladım
Direkt Gazzali gibi fıkıh alimlerine güveniyorum.
Çok güzel
Diyanet sapıttı
Neden böyle düşündün
Diyanet son yıllarda hükümet politikalarıyla ve siyasetle çok iç içe geçmiş durumda
Aynı zamanda aşı orucu bozmaz astım spreyi orucu bozmaz da cabası
Kendi kafalarına göre dini çeviriyorlar
Aynen öyle ben TGRT FM Osman ünlü hocayı seviyorum adam eğip bükmeden nakil yapıyor ezanı bile oyuncak yaptı diyanet gerçekten her yerde hoparlör ezanı yükseğe çıkmadan okuyorlar her şey de sela kullanılıyor
Saçma sapan işler işte artık güven falan kalmadı, belirli kişiler harici hocalara da güvenmiyorum fazla
Zaten her hocaya güven olmaz nakil yapan önemli internet üzerinden araştır istersen 1982 den sonra namaz vakitlerini bile oyuncak yaptılar temkini kaldırdılar. Mesela Huzur pınarı huzura doğru gönül sultanları YouTube da çok güzel yayınları var TGRT belgesel de ben önceden diyaneti de takip ederdim. Bıraktım
Öneriler için teşekkür ederim bakacağım
Rica ederim ne demek
Canım benim, valla bu konular benim bayağı uzağımda ya. Sanat tarihi okuyorum, genelde sergileri, tiyatroları kovalamaktan, İstanbul'un her köşesini keşfetmekten boş vaktim kalmıyor. Daha çok kültür-sanat etkinliklerinin peşindeyim ben, biliyorsun Gezenti lakabım boşuna değil! 😊📚🎭
Cevap
2Cevap
hiç birine
Anladım
Hiçbirini dinlemiyorum. Çok şey kaçırmıyorum umarım
Sen bilirsin
Cüppeli ahmedi
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?