Daha neler duycaz dedikçe beteri geliyor. Ölen insanlara da böyle olamaz yani bir de imam.
İmam ve kendine hoca diyenlere inanıyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hani siz sürekli sürekli Suriyeliler kötü falan diyorsunuz ya, imam da yani orada mecaz yapmış o kadar kötü değil sizin bildiğiniz gibi güzel nur yüzlü olanları da var ama siz ne anlarsınız mecaz-ı mürsel'den anca tek bildiğiniz ne varsa yoksa imamlar kötü.
Güzellemeleri kes. Neymiş güzel kokuyormuş da suriyeliymiş de bilmem ne. Biz Türklerin naaşları leş kokuyor, ama suriyelinin ki mis kokuyor. Sizin Allahınız kitabınız yok, sizin dininiz imanınız siyaset ve kaybedeceksiniz diye aklınızın çıktığı koltuklar...
Muhafazakar bir aileden geliyorum. Çocukluğumdan beri bir sözüm var annem çok kızardı. Bana hiç bir hoca ya da imam dini öğretemez. Rehberlik edemez. Bilgilendirebilir ama o bilgiyi alıp almamakta bana bağlıdır. Küçükken bile akıllıymışım. Şimdi diyorum ki canları cehenneme :D Çünkü bir şeyi öğrenmek istiyorsam bu bilgi çağında yüzlerce kaynak bulabilirim. Olaya iş olarak bakıp ay sonu alacağı aylığa bakan insanlara güvenmiyorum.
Kimin ne olduğunu Allah tan başka kimse bilemez; kendilerini Allah tan üstün görüyorlar. Bunların hiçbirine inanmıyorum; islamiyeti bunlardan değil kuranı açık öğrenirsin. Bunlar yüzüne birçok genç ateis oluyor.
Bı tanesi de bugün bı videosuna denk geldm Halil adı eski bir videosu kuran i okumayn insanlar degstrdi okumayn kandırıyor sizi bunlar diyor başka bir videosunda da bunu bn demiyorum kuran diyor açıp bakn diyor slaklar da inanıyor tapıyor buna
Bunlar imam falan değil. İslamiyetle de alakaları olduğunu düşünmüyorum. Ülke ele geçirildi ve buna AKP yi destekleyen herkes destek versi. Dış güçler denilerek hedef saptırıldı ama dış güçler aslında içimize girdi. Ülke ağızlarında islam olup yaptıkları islamiyetle alakası olmayan insanlar tarafından ele geçirildi. Ben bunların dış güçlerin misyonerleri olduğunu ve bu tür şeylerle insanları islamiyetten uzaklaştırma çabalarının bir eylemi olduğunu düşünüyorum.
Amaç belli insanları inançlardan soğutmak inancı olmayan insan yaşamaya değer bir şeyler bulamaz neden yaşasın ki dünya cehennem gibi bir yer diğer dünyaya inancı yoksa neden yaşasın amaç insanların aklını bulandırmak amaç insanları öldürmek