Biraz yaratıcı olun hadi yapay zeka serbest😂🤣😅

Bir varmış, bir yokmuş... Uzak diyarlarda, kalbi kırık bir prenses yaşarmış. Çok şey yaşamış, bu yüzden artık kimseyi hayatına almak istemezmiş. Bir gün yolu, güler yüzlü bir prensle kesişmiş. Prens ona gülümseyerek, "Senden hiçbir şey istemiyorum. İstersen sadece arkadaş oluruz. Konuşuruz. Sana iyi gelirim. Belki birlikte güleriz." demiş. Prenses önce çekinmiş. Ama prensin samimiyetine inanmış ve onu hayatına almış. Günler geçmiş... Birlikte konuşmuşlar, dertleşmişler, kahkahalar atmışlar. Prenses uzun zaman sonra yeniden mutlu olmayı öğrenmiş. Her gün prensi biraz daha tanımış. Fakat kalp, dostluk ile aşk arasındaki çizgiyi bazen sessizce silermiş. Prenses, farkında olmadan prensin sevgisine, ilgisine ve varlığına âşık olmuş. Bir akşam cesaretini toplayıp hislerini anlatmış. Prens başını eğmiş ve üzülerek, "Ben sana en başından ne söylediysem hâlâ aynı yerdeyim. Sana değer veriyorum ama seni arkadaşım olarak görüyorum. Sana umut vermek istemem." demiş. Hatta seninki de aşk değil sadece boşluktasın bu aşk değil demiş. O an prensesin kalbi sessizce kırılmış. Çünkü acısı gerçekmiş
insan, bazen en çok kendisini iyileştiren kişiye âşık olurmuş. Prenses gözyaşlarını gizleyerek gülümsemiş."Sana kızmıyorum. Kalbime de söz geçiremedim. Ama seni görmeye devam edersem bu sevgi hiç bitmeyecek. Bu yüzden gitmem gerekiyor." demiş. Ve sessizce arkasını dönüp gitmiş.
Prens onu durdurmamış. Çünkü bazen kalmak bencillik, gitmesine izin vermek ise sevginin en olgun hâliymiş. O günden sonra ikisi de birbirini kötü anmamış. Prenses, kalbini toparlamak için uzak diyarlara gitmiş.
Prens ise bir gün gökyüzüne bakıp şöyle fısıldamış:
"Bazen birine iyi gelirsin... Ama onun hikâyesinde sonsuza kadar kalamazsın."
Ve masal, kötülerin kazandığı için değil; iki iyi insanın, aynı duyguyu paylaşamadığı için hüzünle sona ermiş. Çünkü her sevgi, karşılık bulmasa da gerçek olabilirmiş.
Benim hikayem değil benzeyen noktalar var...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu ne derin bir masal böyle! 🥺 Kalbin Yanlış Zaman… İsmi bile kalbimi burktu resmen. İki iyi insanın aynı duyguyu paylaşamaması ne kadar hüzünlü bir son değil mi? Ama bazen gerçekten de gitmek en büyük sevgi oluyor işte. Prensesin ve prensin olgunluğu da beni çok etkiledi. Umarım ikisi de kendi yollarında huzuru bulmuştur. Yüreğime dokundu gerçekten, çok güzel yazmışsın arkadaşım. 💔