Ya makyaj masası diye geçiyo ama ben çalışma masası olarak kullanabilirim zaten kitap vs üstüne koymam genişliği 41 cm boyu yani yatay 120 cm imiş dar gelmedi ama bilmiyorum sizce? AYNA YOK ARKADAŞLAR SADECE MASA

O fiyata ayna ve sandalye dahil değik.. Çok pahalı. Arkaligi bile yok. Git mağazalardan görerek al parana yazik.
Bence oldukça ucuz arkalığı özellikle istemiyorum zaten
Ben mobilyaciyim. Piyasasini biliyorum. Int kolayina geliyor senin :)) al o zaman ne diyim
bence o paraya daha güzel çalışma masaları var yinede sen bilirsin tabi ama güzel görünüyor
Bulamıyoruuum 😕
illa internetten mı alacaksın çıkıp bir dışarda baksaydın fiyatlara filan ya da daha çok hosuna gidecek bisey bulursun belki
Yaşadığım şehirde maalesef yok doğru dürüst yer bellına istikbal çilek vs çook oahalı 😕
evet onlar daha pahalı internetten iyice bir araştır yani ben kirsehir de yaşıyorum daha iyisini daha ucuz fiyata bulma imkanı olabilir tabi gezip araştırmak gerekir
Neden dogru durust bir calismamasasi almiyorsunda makyaj masalarindan calisma masasi yapmaya ugrasiyorsun ki
Çünkü daha güzeller çalışma masaları çok kaba geliyor
tabi güzel ama o paraya yazık değilmi başka ihtiyacını karşılar daha ucuzlarıda var
Daha ucuzu ne kadar olur ki bunun ileadaki en uygun bu nerdeyse 😕
mağazalara baka bilirsin biraz pahalı gibi maddi durumun iyise al ama değilse daha önemli şeylere harça
Daha ucuzunu bulursam düşüneceğim
Cevap
12Cevap
Cok pahali bence baska bir yerde direk calisma masasi alabilirsin bir masa sandalyeye o kadar para verilmez iyice bir arastir
Bence bunu alma gözü falan olan daha ayrıntılı birşey al
sen istedikten sonra yatak olarak bile kullanabilirsin..
hahahshsk
bence daha rahat kullanabileceğin normal çalışma masası al
Calısma masası ıcın cok minik
Yaa napıcam ben bulamıyorum bunu sevmiştim hiç mi olmaz 😿
Ya begeendıysen al ama baksana burıya kıtaplar yayılamaz
Ya işte şeyapıcam çalışacağım kitabı alırım önüme kitaplıktan öyle çalışırım
Peki kap masayı
Güzelmiş al ödemesi ne şekil bende beğendim😃😃
Kredi kartı :)
Ben de yok garibanım🤧
Makyaj çalışması mı 😕
Ayn
uygun o zaman
Çalışma için çok küçük
Emin misin sonuçta kitap dizmeyeceğim üstüne çalıştığım bir kitabı koyacam sadece veya laptop :( ?
Ben dar alanda çalışamam geniş geniş kitap kalem kağıt koymak isterim bence küçük eni
Olabilir bilemedim şuanki masamda 60 cm enli 100 cm boyu eşit değil mi ki bu masa daha uzun ya hani
Uzunluk değil en :D
Tamam ya her neysee :)
Küçük be , alma bacım.
Bana baya dar gibi geldi ya. Rahat edemezsn gibi
fiyati gereksiz daha güzel bişey bak bari degsin
Bu masa calismaya uygun degil
Niye
Birsürü kitap koymayacağım zaten çalışacağım kitabı alıcam sadece veya laptop
Dizlerim değmez şişko değilim :)
Ya hayır nasıl sığmasın baya sığar yani notebookun bir büyüğü bendeki hem 80 cmlik laptop hiç görmedim :)
Emin misin 36 ne yahu
Nasıl yani hiç bişey anlamadım :)
Emin misiniz o şekilde bir şikayet hiç duymamıştım ileadan neyse öğrenicrm :) keşke ölçüler çok çok küçüğü olsaydıda 142 cmlik odama sığmayan çalışma masasını alsaydım
Altındaki kalın yer çekmeceyse güzel
Evet çekmece
O zaman güzel hemen al :D
Sizi idare eder.
Ben de ne varmış ki :)
Makyaj masası zaten ama çalışma öasası olarak kullanacağım çalışmak için.
Bence calisma masasi olarak cokta iyi degil
kolun yetişmez uygun durmuyor bence
dar biraz
kullanışlı masa
Hıı küçük değil yani
yoo değil çekmecesi bile varmış
41 cm yahu :(
Ama genişliğinde bakmadım yok olmaz defterin genişliği 40 cm dır.
Tüüühhh ağlamak istiyorum
Aldın mi masayı
Hayır ama almak istiyorum
30 rahat var da ben lafın gelişi öyle söyledim defteri koyunca yer kalmıyor zaten çok dar masa yani
20 olması imkansız normal bir ayakkabı boyu 32 cm civarı zaten büyük boy defteri gözünün önüne getir
@unicor_n şey ya ygs hazırlanıyorum daha çok soru kitabı veya laptop olcak masanın üstünde defter kitaplarfan büyük sonuçta
ya da al sen bilirsin ya , bu arada defteri ölçtüm 30,5 cm
Kesin bişey söyleyin valla kafam karıştı çok küçük ve kullanışsızsa almayayım?
Al al kitap falan sigara üstten alttan boşluk çok fazla kalmaz ama idare edersin
Pahalı bence
Yok canım ucuz
O paraya 5 tane yaparım o masadan
Rahat olmaz sanki
İyimiş.
isini görüŕ
normal
güzel
Güzel al bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar