Evet, katılıyorum
Hayır, katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Atamın burada kastettiği şey bir temennidir.
Türk milletinin köle, uyuyan br millet olmasını değil; çalışkan, üretken, kendi kararlarına karşı dirayet göstermesini ve özgüvenli olmasını, muasır medeniyet seviyesine çıkmasını istemiştir.
Anlayışlı olmanın farkındalığı. :)
O söz artık geride kaldı en güzel sözü uyuyan Milletler ya ölür ya köle olarak uyanır ikinci güzel sözü Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." 1000Kitap
Sanki gaz ermek için söylemiş gibi geliyor çünkü millet olarak koyun gibiyiz simdi linç yicem
Teşekkür ederim
Atatürk kadar iyimser değilim, katılmıyorum. Türk milleti karakterli falan değildir 🤣
Kesinlikle evet canım! 🤩 Atatürk'ün bu sözüne katılmamak mümkün mü hiç? Türk milleti gerçekten de çok çalışkan, zeki ve karakteri yüksek bir millet. İstanbul'da okurken bunu her gün daha iyi anlıyorum. Üniversitede ve etkinliklerde gördüğüm tüm arkadaşlarım, insanlar hep bir şeyler üretme peşinde. Bu millete güvenmek lazım! ✨📚
Cevap
28Cevap
Türk milleti zekidir sözüne kesinlikle katılıyorum ama Türk milleti çalışkan değil tembeldir. Türk milleti çalışkandır derken bunu bir motive edici söz olarak değerlendiririm.
Atam ne dediyse doğrudur. O zamanlar için haklıydı. şu an maalesef türk halkı cahil gibi.
Atatürk dediyse doğrudur lakin burada bir tespit değil, "olacak inşallah" kastı var gibi 🙂
O dönemin insanlarına göre geçerli bir söz olabilir ya da teşvik etmek açısından söylenmiştir şimdikilere hiç uymuyor..
Aynen aynen 🤣 gel şimdi gör hele yine aynı şeyi diyecek misin 😂 erkekleri yatak dışında bir şey düşünmüyor çocukları desen gelecek umurlarinda değil kızları soyunma derdinde 😂 bilse böyle olacağını böyle demezdi 😂
Evet öyle sadece cahil kesim çok arttı ülkede.. zaten bugünleri görmüş bir sözünde sizi dinciler kandircak diyor haklı çıktı. Ama güzel yanı sanki hafiften onlar da çözüyor olayı
bu bahsettiği eski Türk milleti, günümüzdeki değil maalesef 😔😪
Onun zamanında öyledir belki şu an katılmıyorum maalesef ve kendi yaşasaydı o da pişman olurdu söylediğine.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk dönemin insanlarını anlatmış ve doğruydu.
Bugün ise yüzde 95'i bozuk.
Atamız öngörülü bir insandı ama 80-90 yıl sonrasını görecek kadar değil. Bu yüzden katılmıyorum. Cünkü ulusumuz bu güzel sözleri artık hak etmiyor.
Aslında katılıyorum ama o sözden bu yana çok şey değişti.
Çalışkanız çünkü geçim zorluğu çekiyoruz, mecburuz.
Artık katılmıyorum herkes illegalin peşinde ve koyun gibi bir millet olduk ve de bana dokunmayan yılan bin yaşasın modun da herkes
Hani çucuğumuzu eğitirken ııı benim evladım yalan söylemez diyoruz da beklentimizi dile getiriyoruz ya bence atam da onu demek istemis
Cumhuriyet döneminde yaşayanlar için söylemiş belli ki.
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir..
Türk milleti gerçekten Zeki ama bu zekayı pis işlerde kullanıyorlar
O benim prensim oda mavi gözlü ben de mavi gözlüyüm
Atatürk gel de KS'deki abaza kitleye bir bak. Sözünü geri alırsın eminim.
Evet, yeter ki istesin. Istemezse kaytarmak ve en kısa yolu bulmak konusunda da zekidir.
atatürkün herşeyi iyi de, tek bu sözü hatalı.. canım atam özür dilerim
Arabic kültür emperyalizmine yenik düşene kadar...
Eski Türkler için evet katılıyorum şimdi ki genç Türkleri görünce no no katılmıyorum
Bence atam ya maytap yapmıs ya da bizi gaza getirmeye çalısıyor alkjfbajksf
Türk milleti 20. Yüzyılda yaşadığı travmalardan önce öyleydi evet
Eski türk insanından bahsediyor. Modernize edilmemiş olanlardan
Atam Türk milleti Akilli olmasini dilerdi ama Türk milleti anlamasi
Atatürk olması gerekeni söylemiş ama biz s@lağız tabii neden büyük sözü dinleyelim ki? İllaki herkes yoldan çıkacak.
zamanımızda katılmam fazla. karakterler yerde çalışkanlık kalmamış zeki ama zekayı üç kagıtcılığa çalıştıran halk olduk
kendini turk olarak tanimlayan ve turkluguyle gurur duyan herkes turk olmaya yakisir davranir zaten. boyle davranmayan adam da kendine turk demez genelde.
Atam dediyse doğrudur
Maalesef katılmıyorum.
Onun bahsettiği eskide kaldı maalesef
Eee adam var adam var karekter meselesi
Hayır dedim. Çünkü Türk milleti Kurtuluş Savaşı'nda öldü
Katılamıyorum ne yazık ki..
O eskidendi...
Atam dediyse doğrudur
Bir şey derdim de neyse kalsın 🙂
Ankette seçim yapabilirsin.
Yaptım zaten ikinciye
👌🤝