Bu ara kitap seçmekte çok zorlanıyorum belki biri dikkatimi çeker.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Dune serisi güzeldi.
Uzun süredir hem okumak hem izlemek istiyorum
Esir şehrin insanlarını okuyorum gadası
Okumadım ama güzel geldi ismi kulağa konu ne kanka
Okumalısın
Listeye ekledim kanka
Harika
Mistborn'u okuyorum ben bu sıralar. Baya sardı eğer fantastik Edebiyat seversen
Bayılırım fantastik edebiyata kimin kitabı
Brandon Sanderson. Başarısız olmuş "seçilmiş kişi" sonrası evrende gelişen olayları anlatıyor.
Güzel senaryoya benziyor listeye ekledim çok teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır baş ucu kitabım yok düzenli kitap okurum biri biter diğerine başlarım
Var mı tavsiye edebileceğin bir kitap
Ne tür okursun
Fantastik evrenler ilgimi çeker tarihi olayları 3. Veya 1. Bakış açısından tecrübe etmek de
Henüz o kitabı yazmadım.
Yazınca haberimiz olsun ama
Eğer şu buhranları ve saçma sapan şeyleri bırakırsam ki bırakmam lazım.
Gerekli eğitimleri alıp;
Kişisel gelişim kokan, koçluk temalı mobbingin pençesinde cebelleşen iş dünyasında ki başarılı kadınları hedef almış narsist bir adamı adam ve kadınları anlatacağım roman iddialı olur ama hikaye yazmayı düşünüyorum.
Anladım umarım yaparsın ama galiba benim ilgimi çeken bir senaryo değil
Hani derler ya ilk göz ağrın senin baş ucu eseridir diye o yüzden yazmadım. Korku senaryo çalışmam da var muhtemelen yapay zeka ile animasyon haline getirip dikey dizi şeklinde üretmek istiyorum bunuda bitirince.
Muhtemelen öyle biraz modernize ilerlemek istiyorum, Andy Warhol tarzı ilgimi çekiyor.
Yani yine ilgimi çekmedi kanka daha çok fantastik evrenler ile ve tarihi olayların içinde 1. Bakış açısıyla yazılmışlarla ilgileniyorum ama umarım hayatta istediklerini başarırsın
Şu erteleme veya erteleme demeyim de her alanla ilgilenme dürtüme dizgin çekersem yapacağım çok şey var.
Fantastik evrenleri seviyorum bende
Hatta biraz uçuk gelecek ama interaktif bir hikayeli oyun aynı zamanda kurgularla ve gerçek araştırmalarla bir karma online kitap düşüncem var.
Tabi bunun için filoloji okumam ardından arkeoloji üstüne yüksek lisans yapma şart.
Çünkü bilinen tüm mitler de bilinmeyen kullanılan her eşya hakkında güçler dağılımı insanların eline geçseydi nasıl ilerlerdi gibi sokak röportajlarına ve forumsal rp şeklinde ilerleyen sürrealizmi Büyülü Gerçekçilik ile koordine edecek bir oluşum.
Muhtemelen bunu yapamam ömrüm yetmez yapay zeka ile halledilir ama o atmosferi solumak istiyorum o yüzden George R. R. Martin’in kış rüzgarlarını bir türlü bitirememesi gibi his taşıyor olacağım bunu da ben yapamam.
Küçük Prens
Cin Ali'nin Atı
yoktr
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle var kuzucum! 📖 Benim baş ucu kitabım Oscar Wilde'dan 'Dorian Gray'in Portresi'. Sanat, estetik ve insan doğası üzerine o kadar güzel düşünceler barındırıyor ki her okuduğumda farklı bir boyutunu yakalıyorum. Hem akıcı hem de düşündürücü. Benim gibi sanat düşkünüysen bayılırsın bence. Bir şans ver derim. ✨