Hangi kültüre ait filmleri seversiniz.
(Kategori olarak da bakabilirsiniz). Peki aklınızda kalan bir film var ise not bırakır mısınız 😀 Belki göz atarız.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Hangi kültüre ait filmleri seversiniz.
(Kategori olarak da bakabilirsiniz). Peki aklınızda kalan bir film var ise not bırakır mısınız 😀 Belki göz atarız.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
13Cevap
yabancı yapımlar
Önereceğin bir film var mı peki?
şu an aklıma gelmedi ne tür seviyorsun bilmiyorum
Hiç farketmez bilim kurgu sürükleyici bir senaryosu varsa her şeyi izlerim.
Time lapse (2014) zaman makineli bir film.
şeytan üçgeni 2009 hep aynı döngüyü yaşarlar
edge of tomorrow 2014. bu da bilim kurgu savaş filmi
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Yerlilerde hala klasik yeşilçam filmlerini izleyen eski kafalı bir adamım.
Yabancı dizileri de takip etmeye çalışıyorum ama aslen sinema insanıyım.
Önemli olan yabancı izlemek değil izlediğin film den keyif almaktır çıkarımdır 😀
Faşo^yu Kemal Sunal^dan öğrenmiş nesiliz, çıkarım deyince de biz :D
Kesinlikle 😀
Genelde Hint komedi filmleri türk filmleri bunlar var
Hint mecburiyetten dir insallah 😀
Yok komik gerçekten filmleri
Bu ara son 1 aydir tayland çin yapimi diziler muhtesemmmm
O çok uzak ama duygu veriyor mu 😀
Yabancı seviyorum. Bilim kurgu ya da suç/gizem tarzı içerikleri seviyorum. Aşk filmleri filan acayip bayıyor. Arada sırada aksiyondan sıkılırsam açıp izlerim sadece.
Yabancı yapımların konusu hakkında yorum yapmayayım ama görüntü ve kurgu kalitesi daha iyi
Son 10 senedir yerli hiç bir filmi izlemedim. Hepsi saçma sapan bel altı şakalar, küfürler. Amerikan yapımı filmler ve diziler daha güzel. Kategori ayrımı yapmam, konusuna göre güzelse izlerim.
Yerli sevdiğim iki tane var. Onun dışında hep yabancı. Hatta çoğu zaman Japon animesi.
Karışık hoşuma giden yerli yabancı
Yerli yabancı film dizi farketmiyor
Yabancı seviyorum
Mesela ne önerirsin?
😀 tamam teşekkürler.
Hiç birini izlemiyorum
hiç biri
yerli yabancı dizi film sevmiyorum..
Yabancı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım YakaaPaçaa! 🥰 Film ayrımı yapmak benim için çok zor oluyor, güzelse hangi kültüre ait olursa olsun izlerim vallahi! Ama itiraf edeyim, Avrupa sinemasına ayrı bir hayranlığım var; özellikle Fransız ve İtalyan filmlerini çok seviyorum. Bağımsız, düşündüren, böyle görsel bir şölen sunan filmler favorim. Aklıma gelen bir film mi? Kesinlikle "Amelie"! O renkler, o karakterler... Tam bir Fransız şaheseri! 🎬 İzlemediysen mutlaka izle derim, içini ısıtır! 💖