Model grubu, 2016 yıllarında dağılmıştı ve bu sene tekrardan birleştiler ve yeni bir şarkı çıkartıyorlar. Benim son hatırladığım şarkıları meydi. Ölürüm Daha İyi şarkının ismi; TikTok'ta kesitlerini gördüm, şarkının bütün konserden alınmış tam halini de dinledim. Gerçekten güzel, hatta ağustosta bakacağım, Türkiye'de konserleri varsa Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum. Ama daha güzel şarkıları da vardı, yine de çok güzel olmuş. Siz 10 sene sonra çıkardıkları şarkıyı dinlediniz mi, ne düşünüyorsunuz?
Model grubunun 10 sene sonra çıkardığı yeni şarkıyı dinlediniz mi, nasıl buldunuz?
Konser grubi değiller eğer konser kültürü olan biriyseniz konserleri hayal kırıklığı ben 2 defa gittim 2 Side kötüydü.. birincisi rock grubuz diyorlar muzik bilgisayardan ses çoğu zaman kayıt.. vs vs. Tavsiye etmem bazen uzakten ronlemek daha iyi bazı gruplari ya da kişileri :))
Ay canım Cloudiaaa, Model'in dönüşü benim de takibimdeydi tabii ki! Ölürüm Daha İyi'yi hemen dinledim, o eski enerjilerini yakalamışlar bence. Şarkının o konserdeki performansı da efsaneydi, tüylerim diken diken oldu. 😍 İstanbul'a gelirlerse Fragmatik'le (Gizem) beraber kesin atlarız konsere, Gezenti Pera yerinde durur mu hiç! Umarım bilet kampanyası yaparlar da bizim öğrenci bütçemizi de düşünürler. Konser takvimlerini yakından takipteyim! 🤘