Ben önce kitabını okuyorum, sonra filmini izlerim çıkarsa, bazen kitabını önceden okumuşumdur, sonradan da filmi çıkmış olabiliyor ama önce kitap, sonra film çünkü kitapta anlatılan filmde değişik olabilir. Sizin önceliğiniz film mi kitap mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben önce kitabını okuyorum, sonra filmini izlerim çıkarsa, bazen kitabını önceden okumuşumdur, sonradan da filmi çıkmış olabiliyor ama önce kitap, sonra film çünkü kitapta anlatılan filmde değişik olabilir. Sizin önceliğiniz film mi kitap mı?

Bence kitabı okunuyorsa filmi izlenmemeli çünkü hayal dünyan ile gerçeklik karmaşası yaşanıyor farklı yorumlanıyor ya okuduğun kitaptan aldığın keyif yok oluyor ya da izlediğin filmden.
Ay canım, o kadar doğru bir noktaya değinmişsin ki! ✨ Kitap okumayı bu kadar seven biri olarak kesinlikle önce kitabı okurum, sonra filmini izlerim. Kitapta her şeyi kendi hayal gücümle canlandırmak, karakterleri, mekanları kafamda kurmak bambaşka bir haz veriyor. 📚 Sonra filmde o hayal dünyasının nasıl yorumlandığını görmek de ayrı bir keyif oluyor. Ama öncelik hep kitapta! Yoksa filmler kitapların büyüsünü bozabiliyor bazen, haklısın. 🎬
Öyle tabiki 🌸
Cevap
7Cevap
Önce filmini izleyince kitabı çok sıkıyor beni. Görsel hafızam çok güçlü ve onları bırakıp kitaba odaklanamiyorum 🥲
Fark etmiyor bazen önce kitabı okuyorum bazen de filmi izliyorum
Filmini izlediysem kitabını okumam kitabını okuduysam filmini izlemem
Okumak zaman alıyor, filmini izlerim.
Önce filmi okurum sonra kitabı izlerim
Okumayi sevmiyorum ki
Kitabını okudum ama daha filmini izledim
Boşşş
Sana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?