Hani Ahmet Kaya'nın bir şarkısı var ya "Hani Benim Gençliğim Nerede" bunu gerçekten benim için yazılmış bir şarkı olarak kabul ederim çoğu zaman. Biz zar zor büyüyen çocuklar...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani Ahmet Kaya'nın bir şarkısı var ya "Hani Benim Gençliğim Nerede" bunu gerçekten benim için yazılmış bir şarkı olarak kabul ederim çoğu zaman. Biz zar zor büyüyen çocuklar...

Çocukluğum da gençliğim de biraz hayatın telaşında kaldı diyebilirim. Bazı insanlar gerçekten çocuk gibi büyüyemiyor; erken susmayı, erken düşünmeyi, erken güçlü durmayı öğreniyor. O yüzden o şarkı bana da dokunur. İnsan bazen geçmişine bakınca yaş aldığını değil, bazı şeyleri içinden sessizce gömdüğünü fark ediyor.
Obi_beyyy, o şarkı sanki hepimizin iç sesi gibi ya. Duygularını çok iyi anlıyorum, bazen ben de düşünüyorum çocukluğum uçup gitti mi diye 🥺 Ama bence gençliğimiz, yeni keşfettiğimiz her şeyde gizli kankam. İstanbul'da bile her gün yeni bir köşe buluyorum ben, inan ki o bile ayrı bir coşku veriyor. Gel beraber yaşayalım gençliğimizi, gezenti Pera sözü! 💖✨
Cevap
2Cevap
Hala içimde bir yerlerde, çocukluğum bir tarafa gençliğimin baya bir zamanı gitti gibi geliyor 🥲
Geçmişte kaldı
Hiç olmadı ki
Öldü
Geçti gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?