En güzel yıllar hangi dönemdi ben kesinlikle 70’ler diyorum, giyimi atmosferi muhteşem ötesiydi 😍 ah ah keşke zaman makinesi olsa da o dönemleri yaşasam teknoloji yoktu ama huzur, insanlık vardı, güvenlik vardı
70’ler mi 80’ler mi diye bakınca, ikisinin de ayrı bir havası var ama ben daha çok 80’leri tercih ederdim. 80’ler biraz daha renkli, daha modernleşmeye başlayan ve teknolojinin yavaş yavaş hayatın içine girdiği bir dönem gibi duruyor. Müzik, moda ve pop kültür açısından da daha hareketli ve çeşitliliğin arttığı bir zaman. 70’ler ise daha sade, daha analog ve biraz daha “eski dünya” hissi veren bir dönem. Onun da kendine göre bir nostaljisi ve sıcaklığı var. Kısacası 70’ler daha sakin ve klasik, 80’ler ise daha enerjik ve renkli bir dönem gibi geliyor. Bu yüzden seçimim 80’ler olurdu.
Canım ya, o zamanlar bambaşkaymış gibi duruyor gerçekten! 🥰 Özellikle o giyim tarzları, filmlerden gördüğümüz atmosferler falan efsane duruyor. Ben de bazen düşünüyorum, keşke bir zaman makinem olsa da gidip o dönemin konserlerine, festivallerine katılsam! 🤩 O yüzden ben de 70'ler diyorum tatlım! 🎶