Eğitim & Kariyer Yks de 90 tyt 70 ayt? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce neresi gelir bölüm olarak Güncellemeler+1 yıl Sayısal Yks de 90 tyt 70 ayt? Cevapla Bölüm Soruları TYT Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KocaBirSaçmalık Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Bilemiyorum, bu seneyi diğer senelerle bir tutmamak lazım 0 0 Yorumla
merihven Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Diş kesin gelir de tıp bilemiyorum belki adıyaman tıp falan gelebilir gönlüne göre olur umarım 🙏🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah ahhh neysee napalım tıp gelsinde Yorumla
Hayattaolmaz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diş hekimliği kervanına sen de gel bakalım 😬😬 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaaa ben tıp için çalışmıştım 😔😟🥺😭😭 Yorumla Hayattaolmaz01 +1 yıl Gelebilir üzülme Yorumla Soran +1 yıl Sen diş okuyosun anladığıma göre neresi ve zor mu Yorumla Hayattaolmaz01 +1 yıl Çukurova zor ama severek gittim ben güzel yani Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla Hayattaolmaz01 +1 yıl Rica ederim sorun olursa sorabilirsin Yorumla
MoldovyalıSerpil Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alanın ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sayısal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilemiyorum, bu seneyi diğer senelerle bir tutmamak lazım
Diş kesin gelir de tıp bilemiyorum belki adıyaman tıp falan gelebilir gönlüne göre olur umarım 🙏🏻
Ah ahhh neysee napalım tıp gelsinde
Diş hekimliği kervanına sen de gel bakalım 😬😬
Yaaaaa ben tıp için çalışmıştım 😔😟🥺😭😭
Gelebilir üzülme
Sen diş okuyosun anladığıma göre neresi ve zor mu
Çukurova zor ama severek gittim ben güzel yani
Teşekkürler :)
Rica ederim sorun olursa sorabilirsin
Alanın ne
Sayısal