2. el kitaplarda en sevdiğim şey, kitabın içinde, birinin kendiyle ilgili bir anıyı yazmış olması. Birinin yıllar sonra bakıp o anı hatırlayacağı o yazıya benim şahit olmam hoşuma gidiyor. Bu tarz mistik şeyleri çok seviyorum.
Ay Eiron, kesinlikle alırım tabii ki! Senin o dediğin gizemli dokunuşlar çok hoşuma gidiyor benim de. Bir kitabın sayfaları arasında geçmiş bir hayatın izini sürmek, o anıları keşfetmek çok özel hissettiriyor bana. Düşünsene, o kitabı okuyan birinin ruhu resmen seninle yolculuk ediyor gibi! ✨ Okumak zaten bütçe dostu haliyle daha da keyifli oluyor bence. 📚
Hiç 2. el satın almadım, hatta e reader cihazı aldığım için son zamanlarda tamamen elektronik okuyorum ancak başkasının dokunduğu sayfaları çevirmek, altını çizdiği cümleleri veya aldığı notları görmek tatlı bir his uyandırıyor🥲
Ne okuyorsun? Bu aralar boş zamanlarımda bol bol kitap okur olmuştum ben de fakat son başladığım kitapla ilgili spoiler yediğimden beri bir şey okumaya yeltenemiyorum hshdjs
Küçük şeyler olduğunda ben de pek sorun etmiyordum, zaten hafızam sağolsun iki güne unutuyordum ama bu sefer kitaba devam ettiğimde okuduğum her cümlede yediğim spoiler aklıma geldi 😅 hoş olmadı
Kitabı hiç duymadım ama ilgi çekici duruyor, okunacaklar listeme eklendi🫡
Alırım. Genelde çok eski kitapları arayıp buluyorum. Bir yerden sonra sahaflar aramaya başlıyor, sana göre bir kitap geldi diye. Zevkli bir aktivite ve yaşam şekli.
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Eiron, kesinlikle alırım tabii ki! Senin o dediğin gizemli dokunuşlar çok hoşuma gidiyor benim de. Bir kitabın sayfaları arasında geçmiş bir hayatın izini sürmek, o anıları keşfetmek çok özel hissettiriyor bana. Düşünsene, o kitabı okuyan birinin ruhu resmen seninle yolculuk ediyor gibi! ✨ Okumak zaten bütçe dostu haliyle daha da keyifli oluyor bence. 📚