Alırım. izleri, bazen göz yaşlarını (umarım 😁), çizilen satırları, alınan notları incelerim. Bazen resim çıkar kitap aralarından. Sevgiliye yazılmış bir not bazen. Kitap eskimez arkadaş. Öyle el değmemiş olsun. İlk ben açıyım. Yok öyle iş. Seveceksin kitabı ☺️
2. El kitap almayı gerçekten çok seviyorum. Bir önceki okuyanın altını çizdiği yerler oluyor bazen içinde not bırakan felan oluyor. Kimi sayfanın kenarına not almış isim yazmış çok güzel hissettiriyor.
Bu hayattaki en büyük zevklerimden biridir alır götürür başka yerlere.. kısık taş plak mum ışığı gece karanlığı sessizliği ay parıltısı demlenmis sararmış kağıt kokusu.. bu hayatta aşık olunacak çok şey var..
Alıyorum bir keresin de yüreğin attığı yer diye bir kitap almıştım sahaftan ilk sayfasında ‘seni seviyorum Peri kızım/ 1997 mayıs’ yazıyordu nedense beni çok etkilemişti
Birde notlar filan oluyor. Bir kitapta telefon numarasi vardi aldigim da. Ne ustaydi ismini unuttum. 😂😂 ne gulmustum ya. Insan buraya mi not alir diye. Halim usta mi halil usta mi oyle bir seydi.
Favorimdir.. özellikle altını çiziyorlar ya.. net üzerinden hep ikinci el kitap almışımdır.. her altı çizili cümlede hüzün sevinç burukluk hepsini görebiliyorsun.
kütüphaneden aldığımız kitaplarda dahil midir acep? kütüphane varken kitap almayı sevmiyorum. koleksiyon yapınca okumadığım kitapları görünce sinir oluyorum.
Kesinlikle ikinci el kitapları daha çok severim kadıköydeki sahafları gezmek için tüm günümü ayırmışlığım var helede içerisinde daha önceki kullanıcılara ait notlar varsa
En İyi Cevaplar