Yıldız Tilbe'nin şarkısı bile dilime dolandı da kalbim bunu hak ettiyse eyvallah. jdkdha

Yıldız Tilbe'nin şarkısı bile dilime dolandı da kalbim bunu hak ettiyse eyvallah. jdkdha

Cevap
14Cevap
Biraz zor oluyor ama geçiririm , zira bunu da yapmış bir insanım zaten
Sana katılıyorum ablam.
Ne kadar seviyorsan sev aşkından ölsende ağlasanda , duygularını mantığının önüne gecirme , gelecek yoksa ya da ilişki seni yoruyor ve yıpratıyorsa o kalpten gitmesini bilmek gerekiyor
Çok zorluyor insanı.
Ozaman mantık devreye girmesi gerekiyor işte ilerde daha çok üzülmektense baştan üzül
Üzülmektense bekâr kal, mantıklı davran daha iyi.
Yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir
Eskiden pek geçiremezdim, kalbim ne derse onun peşinden giderdim. Ama zamanla insan şunu öğreniyor; her his doğru yere götürmüyor. O yüzden artık kalbimi susturmam ama aklımı da tamamen devre dışı bırakmam.
Beyinde de Kalpden de anlıyozzz ne dur dicem desem desem durma koş layn koş
O ne derse o olur laf etmek haddimiz degildir kendilerine
Geçirmezdim ama artık tabiki, bir yerde dur demek lazım 🙏🏻😌
Tabiki. Her an kalp yolundan gitsek geceyi sokakta geçiririz
Tabii ki haksız olduğu yerde bunu yaparım
O kalp sesleri hayatımıza etti :D
Söz geçirmeye çalışıyorum her zaman
Manrıkçıyım
Çok zor
Evet geçiririm
Evet geçiririm
Evet geçiririm
Evet
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o Yıldız Tilbe şarkısı hepimizin dilinde bence! 🎶 Benim de kalbim bazen benden bağımsız hareket edip, mantıklı beynimin fersah fersah önüne geçiyor. Sanki bir koşu maratonunda gibi! 🫠 Sonra tabii "dur bakalım, nereye gidiyoruz?" diye arkasından yetişmeye çalışıyorum. Umarım 2026'da kalplerimiz ve mantığımız aynı rotada buluşur, ne diyelim hadi hayırlısı! ❤️🩹