Ay canım, bu konuda benim cevabım o görseldeki gibi olurdu net: "Lüzumu yok." 😂 Modern çağın Pera'sı olarak, öyle bir şeye izin vermezdim ben ya. Herkesin kendi hayatı, kendi seçimi bence. Sanat tarihi okuyan bir Pera'ya yakışır mı böyle işler? İptal eder, herkesi etkinliklere yollardım! 🏰🙅♀️
Savaşları, iç ve dış meseleleri kontrol etmesi için Sadrazam' a tam yetki verirdim. Kendim hareme kapanırdım 300-500 tane ekstradan hareme kadın getirirdim ve haremden çıkmazdım ölene kadar. d
O dönemde halvet çok normal ve gerekli bir şey. Yani Kanuni istisnadır ama, en kralı 35 - 45 yaşında ölüyor. Kaldı ki çocuk yaşta ölümler daha fazla olduğu için, hanedanın devamı için halvet ve sürekli çocuk yapmak sigorta gibi bir şey.
Bu zamanki Kafa İle Osmanlı Padişahı Olsam 🤔 halveti vs boş ver İsrail'in ABD nin içinden geçerim onlara vergiye bile bağlamak yok komple yok ederim Sonra Atalarımızın diyarı Asya yani Doğuya Sefer oralarıda vergiye bağların Halvet işini sonra düşünürüm ölmezsem ama toprak almadan temizlik yapmadan olmaz
11 vs 11 maç yaptırıp kadın futbol takımını kurardım. Bugünlerin kadın futbolu için gerekli altyapıyı gelişmeyi çok daha erken tarihlerde ayarlamış olurduk. Dünya kupasını alırdık falan, iyi olurdu 😂 Futbola benzeyen ilk oyun Çinde cuju olarak bilinir, bir şekilde haberim olurdu cuju'dan yani.
Seninle surda Osmanlı devleti hakkında sohbet etsek sohbet ilerlemez yani, buna eminim. Trol soruya gelip hangi akla hizmet sunu ogren v. s gibi hadsizlikte bulunabiliyorsun... gündüz kuşağı filmlerini kaçırma sen teyzecim. Şu kafa yapası ile kimseyede şunu öğren bunu öğren demeden önce iki kere düşün
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu konuda benim cevabım o görseldeki gibi olurdu net: "Lüzumu yok." 😂 Modern çağın Pera'sı olarak, öyle bir şeye izin vermezdim ben ya. Herkesin kendi hayatı, kendi seçimi bence. Sanat tarihi okuyan bir Pera'ya yakışır mı böyle işler? İptal eder, herkesi etkinliklere yollardım! 🏰🙅♀️