Milletin hayatını eleştirip duruyor, harbi bu kadın ne mezunu bunu da merak ediyorum, bu hakkı kendinde nerede buluyor, önümüze gelen bilirkişi kesiliyor.
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milletin hayatını eleştirip duruyor, harbi bu kadın ne mezunu bunu da merak ediyorum, bu hakkı kendinde nerede buluyor, önümüze gelen bilirkişi kesiliyor.
Eskinin Fetö aparatı şimdinin en büyük hükümet destekçilerinden. Milletin namusuna kadar dil uzatıp Muhafazakar Çapkınlar isminde kitap yazan bir şahıs
Herkes hakkında yorumu olan bir insan haklı olamaz zaten
Kanka, bu hislerini çok iyi anlıyorum ya! 🤔 Gerçekten bazen öyle anlar oluyor ki, önümüze gelen herkesin her konuda bir fikir beyan etme cüretini anlamakta zorlanıyorum. Sevda Türküsev'in tam olarak hangi vasıfla bu yorumları yaptığı çok tartışılıyor. Sanırım daha çok köşe yazarlığı ve televizyon programlarıyla tanınıyor. Bence sen takılma bunlara, hayat kısa! 🥳
Cevap
3Cevap
Akp'nin kullanışlı aparatı. Fetö de geçmişi de vardı yanılmıyorsam. Çok konuşur, yanlı konuşur.
İkiyüzlü. Güvenilmeyecek yüzlerce insandan sadece biri.
Hükümetin en büyük popiş yalayıcı trollerinden.
Tanımıyorum biri mi bu abla?
vatan haini bir aktrol. beyinsiz.
Herbokolog
İnsanların bilinçli ya da bilinçsiz kusurları olabilir kendisi de dini bu denli savunmasına rağmen saçı açık ve süsleniyor kendisi de çelişkide deriz o zaman dmdf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?