Böyle bir söz okudum geçenlerde. Ne kadar iyi biri olmaya çalışsak da hayatta, başka birinin hikayesinde hep kötü biriyiz. Ne kadar da doğru değil mi? hem de üzücü..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle bir söz okudum geçenlerde. Ne kadar iyi biri olmaya çalışsak da hayatta, başka birinin hikayesinde hep kötü biriyiz. Ne kadar da doğru değil mi? hem de üzücü..
Başkalarının hikayeleri yanlışsa bunun sorumluluğunu almam
Vicdanı saygisı ve çalışkan insanlar her zaman kendi hikayesinin sorumluluğunu alir
Bu söz içimi burktu resmen ya! 🥺 Bazen hayat böyle düşündürtüyor insanı, doğru. Ama bence hep kötü değilizdir kuzum, bazen sadece farklı bir pencereden görünürüz. Herkes kendi hikayesinin kahramanı sonuçta, değil mi? 💫 Kendimize iyi davranalım yeter, gerisi bizi yormasın. 🥰
Cevap
8Cevap
Evet aynen o dediğin gibiyiz. Hoş bazıları seni kötü yapmak içinde itinayla uğraşıyor. iyiyi görmezler asla.
maalesef...
Hiç kimseyi bile isteye üzmedim yoluna taş koymadım entrika kumpas yapmadım buna rağmen kötü olduysam canları sağolsun
🥹
Aslında bir insan seni kötü bir yere koymak istiyorsa sen elinden geleni yapsanda koyacaktır bazı şeyler seçim ve bakış açısı sanırım 💁🏻♀️😌
Belki de öğledir ama ben çok üzüldüm şahsen. Düşünsene kimisine göre iyisin ve iyi olmaya çalışıyorsun, ama ne yaparsan yap birileri için hep kötüsündür ve bu değişmez
Keşkeee 🥲
🥲🫂🫂🫂
Niye kötü biri olalım.. iyiysek bir baskasinin hikayesindeki kötü insan nasıl olabiliriz?:))
Hayir öğle değil, şimdi bazen ne yaparsan yap birilerine düşmansindir yildizin barişmaz kavgalisindir falan ya, ordan düşün, iyisin iyi olmaya çalışıyorsun ama bazi insanlarin hikayesinde hep kötüsün işte
Gene bende oturmadı şimdi hadi bizden örnek vermiyim.. Gandhi İngilizlere göre kötü olabilir ama bu onu kötü biri yapmaz.. benim iyi biri olmamı başkası nasıl değerlendirme degerlendirsin başkasının hikayesinde o öyle gördüğü içinde kötü olmam.. hikayesi yanlistir :)).. güzel laf gibi alt metinde tam oturmuyor.. bir savaş karsiti savaş baronuna göre kötüdür.. mantığı anlarımda iyilik kötülük bu kadar göreceli olamaz.. olmamalı :))
Beynimi yaktin ya. Alt üstü bi söz ve üzülmüştüm duygusalliğimi çekip aldın
Ya mesleki dejenerasyon kusura bakma..:))
Ne ki mesleğiniz
Analist :)
💅🏻💅🏻💅🏻
Valla ben iyisem baskalarinin ne dusundugu hic umrumda olmaz
En iyisi bu zaten ama ne kadar üzücü bi cümle
Öyle ama. doganinda kanunu bu
🥲
Sende ne üzüluyon ya
Ben çok duygusalimdir
Ozaman daha çok üzülursun
Üzüle üzüle gidiyorum zaten
Belli belli
Ne kadar iyi olursak olalım, bir başkasının hikâyesinde kötü karakter olmak kaçınılmazdı; çünkü herkes kendi filminin kahramanını oynar.
Günün sonunda vicdanımız hafif olsun da…
☹️
🤔
Bir başkası için hikaye yazmazsın
Ama o hikayede olabilirsin
Silmiyoruzki zaten
Ama anlami başka
Bilmem
Genellikle öyleyiz...
Yaranamazsın kimseye en iyisi kendin olmak
🤔
Ne😀
Düşünüyorum
Bazen çok düşünmemek gerek
😏maybeee
Anlamadım 🙂
Belkiiii
Heee hangi dil bu
İngilizzzz 😅
Ben sdece Türkçe severim 😅
Ben her dil severüümm
Hmm peki pp senin mi
Benim olsa ne olacak olmasa ne olacak ablacim takildin mi 😅
Ablam değilsindir bence ama takılmadım öylesine sordum işte hsshshh
😅😅😅kendimden küçük biriyle komuşunca nedense tatli geliyorlar ya alinma lütfen
85 yaşında değilsindir heralde 😅
31 im dedim yağ
Shshshhs ne zaman dedin ee bende 30 um işte hatta 2 ay sonra 31 🤦
Ayol 22 yaziyor ya yalanci seni
Nerde 22 yazıyor ya
Profilinde
Ya profilime bak bakayım 22 mi yazıyor
22 iydi ayol körmüyüm ben değiştirmişsin
Yav nasıl değiştirim şaka mı yapıyon
Ay yeminle 22 gördüm yalan sevmem
Ya yanlış görmüşsündür imkansız değişmiyor ki bu
Bence 22 sin sen ben küçük falan söyledim koştun değiştirdin dimiiiii
Ya değiştirme şansım yok istesemde değişemem sen bana küçük ne zaman dedin biz ilk defa konuşuyoruz
Töbe estafullah aklimlami oynuyorsun ya?
Hiçbir şey anlamıyorum
Her zaman
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?