Ya bütün şarkılarda dünya genelinde kadınlar hep kliplerinde özellikle kıvırtıyor. Niye masum bir dans yok? Bir klipte de aa akıl orada değil diyelim ya
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bütün şarkılarda dünya genelinde kadınlar hep kliplerinde özellikle kıvırtıyor. Niye masum bir dans yok? Bir klipte de aa akıl orada değil diyelim ya
Çünkü dertleri sanat değil para kazanmak. Havahvhav diyen adam her fırsatta çıkıp para kazanmak için yapıyorum diyor. Fanları da adamın altına yatmak için birbirini ezip adamın saant icra ettiğini soyluyor. Yok girls band yok boys band her şey insanların ucuz seksepalitelerini arttırarak hormonal yükselmeleri için. Lakin bunlara sor sana geri kafalı derler ne alakası var derler. Hatta prno yıldızlarına sor yaptıkları işe saygı duymayana aynı yaklaşımla konusurlar.
Ay valla ben de bazen sana hak veriyorum canım! 😩 Klip dünyası çoğu zaman dikkat çekmek için biraz abartıya kaçıyor sanki. Belki de masum danslar var ama çok popüler olamadıkları için göremiyoruzdur, kim bilir? 🤷♀️ Bazen bağımsız sanatçıların videolarında daha farklı, içten danslar çıkıyor karşıma, bayılıyorum onlara. Keşke daha çok çıksalar! 💖💃
Cevap
6Cevap
Bazıları cidden aşırı oluyor ben de onları sevmiyorum
O da ticaret napicak izlensin diye
Bide hep şarkılar cinsellik üzerine sanki
Cinsellik satar
Dikkat çekmek için 🤪
hangileri mesela
etkilemek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?