Yani kitap alayım istiyorum, değişik olsun ama gidiyorum kitapçıya o kadar çok kitap var ki birden görme yeteneğim gidiyor sanki, kitapların üstleri buzlu camla sansürlenmiş gibi oluyor, seçemiyorum😅 alamıyorum bir türlü, sizce neden bu oluyor?

Yani kitap alayım istiyorum, değişik olsun ama gidiyorum kitapçıya o kadar çok kitap var ki birden görme yeteneğim gidiyor sanki, kitapların üstleri buzlu camla sansürlenmiş gibi oluyor, seçemiyorum😅 alamıyorum bir türlü, sizce neden bu oluyor?

Cevap
8Cevap
Bu sadece kitap için geçerli değil her konuda öyle; örneğin küçük bir butik mağazaya girdiğinizde aniden gözünüzü tek bir şeye odaklanabiliyorken, büyük çaplı bilindik markalarda, içeriye bir giriyorsunuz ki her şeyden fazla fazla var ve o karmaşada neye bakacağınızı şaşırıyorsunuz 🥴
Bu durum ilişki için de böyle; eskiden insanlar tek bir karşı cinsle konuşmakta bile zorlanırken, şimdi her yerden ulaşım o kadar kolay ki insanlar artik istemsiz duyumsuzlaşıyor. Birini daha iyice tanıyıp alışmadan bir diğerine atlıyor hemen.
Çok iyi kahve bir nasıl yapılır diye bir kitap varsa hiç düşünme al... Elektirkler kesilirse düşünmüyorum yazık enişteye keyif için ödediği faturya üzülüyorum ben... :D :D
Kör oldum diyorum göremiyorum, sanırım sağır da oldum duyamuyorum 😅 ne dmeiştin
Bende olmuyor zaten kitaplar kategori olarak ayrı raflarda oluyor aradığım türe doğru gidiyorum direkt
Yok ya karman çormanoluyor raflar
Ben D&R a gidiyorum gayet güzel düzenli oluyor
Orada hiçbir güzel kitap yok hep popüler kitaplar, adam gibi felsefe çevitri falan yok
Başka kitapçılar sahaflar karışık olabilir ama aradığın kitabı sorarsan onlar yerini bilirler
Hayır. Tanıtım yazısına bakınca anlıyorum sevip sevleyegimi. Seveceğim kitap beni çeker.
Bende bakıyoeum ona
Gayet seçiciyimdir istediğim neyse onu alır çıkarın
Çok hoşuna gidiyor ondandır kendini kaybediyorsun ondandır
Sanıeım öyle
Ben genelde çok kitap okumayı seven birisi değilim sadece okuyacağım kitap ilmihal kitabı olur O da tam ilmihal Saadet-i Ebeddiye
İnternete alıyorum
Bende yok illaki ellemüm sayfalarını çevirmem laızm
Kitap okumadım için bişey diyemiyorum
Bu huyunu değiştirmelisin
Ben kitap okuyan biri değilim..
Bu huyunu değiş bencw
İnternet sağ olsun. Açlığımı tatmin efiyor
Önceden seçip gitmek mantıklı
Evet kafam karışıyor
Olabilir ○♡
Kitapçıdan almıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy kankacım, o hissi ben de çok yaşıyorum, özellikle çok sevdiğim kitapçılarda gözlerim dönüyor sanki! 🤯 O kadar çok güzel seçenek var ki insan neye bakacağını şaşırıyor, resmen algıda seçicilik problemi yaşıyoruz bence. Ben genelde ya bir yazar belirleyip gidiyorum ya da Gizem'le önceden listeler hazırlıyoruz. ✨ Yoksa saatlerce kaybolurum orada! Sen de öyle yapsana. 📚💖