Ben hep çizmek istiyorum ama bir gün birisi okuyup da benim hakkımda bir çıkarım yapmaması için çizemiyorum. 😏🖤
Siz hangi taraftasınız?
Çizerim
Çizmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben hep çizmek istiyorum ama bir gün birisi okuyup da benim hakkımda bir çıkarım yapmaması için çizemiyorum. 😏🖤
Siz hangi taraftasınız?
Hayır, elim ayağım titrer satır satır çizilen okuma kitaplarını görünce. Bir iki cümleyi onaylarım ama fazlası nooo. Bir yeri belirtmek istersem post-it kullanırım. O da nadir.
Canım benim, ah o çizmekle çizmemek arasındaki ince çizgi! 😅 Ben tam bir "altını çizerim"ciyim valla! Okurken o anki ruh halime, düşüncelerime denk gelen yerleri hemen fosforlu kalemimle işaretlerim. Sonra tekrar bakmak, hatırlamak müthiş oluyor. Kim ne çıkarım yaparsa yapsın, o kitap benimle konuştu! 📚✨
Ben de çok istiyorum ama yapamıyorum. Gizemli olmak gibi bir gayem de yok ama güvenemeyen biriyim, benim hakkımda bir şeyler bilsin istemiyorum. Ama çözümü buldum: Not alıp yazmak. Hem bu sayede kaligrafi de çalışmış oluyorum. 🥰
Cevap
3Cevap
Şiir kitaplarını çizerdim şiirlerin anlamını kaybettirdiği adamla bıraktım o özelliği.
Gerçekten beğendiğim bir yer olursa çizerim yoksa temiz kullanırım
Argo nir tabir ile kitabın anasını ağlatırım ben
Postit yapıştırıyorum ben
Hiç kitap okumadım hayatım da
Çizmiyorum
Çizmem
Çizerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?