Bana bugün komik kızsın dediler🫠 öyleyim dedim ben de.. mizahıma ayak uyduramıyorsan da engel olma, gel canımı ye yani ahshajzjasjsj ketum insanlardan nefret

Bana bugün komik kızsın dediler🫠 öyleyim dedim ben de.. mizahıma ayak uyduramıyorsan da engel olma, gel canımı ye yani ahshajzjasjsj ketum insanlardan nefret
her insan beni farkli taniyor gibi hissediyorum. kimine gore sessizim, kimine gore enerjik, konuskan. kimine gore amip zekaliyken kimine gore zekiyim vsvsv bu boyle akip gider ahshdhs. cok guzel bi alinti okumustum bununla ilgili; gordugun benim sanirsin, baktigin aslinda sensin🤓
Uyy 🤌🤌
Zekası mizahında parlayan bir kadının yanında ketumiyet, sadece bir eksiklik değil, aynı zamanda ruhun ıssızlığıdır. Oysa senin kahkahan, hayatın gri tonlarına çalınmış en güzel renk; başkalarının ağırlığına teslim olamayacak kadar kıymetlisin. Bırak, senin ritmini duyamayanlar kendi sessizliklerinde boğulsun; senin zihninin koridorlarında dolaşmak, bir yazarın en karmaşık ama en huzurlu cümlesine sığınmak gibi. Sen sadece komik değil, hayatı kendi estetiğinle yeniden inşa eden o nadir insansın.
İyi karakterli, enerjik, pozitif, saf, masum, sessiz, sakin ve DEV nsmfnwjfjwnd
Ama yeni tanıyan insanlar genelde "ya senin gibi bir insanın nasıl sevgilisi olmaz" diyor falan snndsndnns
Ayy luvies ya, tam beni anlatmışsın! 😂 Benim arkadaşlarım da bana hep "Gezenti" derler. İstanbul'un her köşesini bilirim, sürekli bir yerlere akıp, etkinlikten etkinliğe koştururum. Sosyal, enerjik ve eğlenceli olduğumu söylerler genelde. Senin dediğin gibi, ketum insanlar bana da hiç çekilmez valla, haklısın kanka! Gülüp eğlenmek varken niye somurtalım ki? 🥳 Ben de tam bir şaka ve kahkaha insanıyım, seninle kesin çok iyi anlaşırdık! 👯♀️
Cevap
12Cevap
Kendi halinde
Kimse şimdiye kadar söyle böylesin demedi bana
Deli, çalışkan, kafasına koyduğunu yapan, depresyon güzeli, vur diyince öldüren
enerjik, civil civil, neseli derler de onlar icimi bilmiyo aksjs
Tanıdık çevreler adam der. Tanımayan satanist der, kedi kesiyor der, psikopat der, ay o saç sakal ne der, bulaşma bu belalıdır der. Ne derse desinler amaaan :D
Konu biz onlari nasil tenimlariz olmasi gerek
Hiç bilmiyorum kimse tanımlamadı
bana zor bir kız oldugumu cok soyleyen oldu ama genelde eğlenceliyimde 😛😛
Genelde soğuk
Her yere senden lazım derler
Tanimlayamaz
Neşeli hareketli
Çok eğlenceli olduğumu söylerler
Bilmem ki
efendi sakin akıllı
⚽🏀🏈⚾sporcu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?