Beni ... bilirler.
Boşluğu nasıl tanılıyorsanız öyle doldurun.
Boşluğu nasıl tanılıyorsanız öyle doldurun.
dun babam ben ve market kasıyerı arasında geçen muhbbetı soyluyorum..
kasiyer : urunler beraber mi? ayrı mısınız?
Babam kasiyere : Kızım o zaten beraber geçin ürünleri .
kasiyer: aa kızınız mı ..
ben: tipten anlayamadın mı ?
kasiyer : dogru benzıyorsunuz pardon
babam : tipide benzer huyuda " mikroop asabii pskopatt "
:D bu durumda beni " mikrop , asabi , psikopat " olarak biliyorlarmış oyle tanımlıyorlarmışşşşş :))))
Arkadaslarim beni iyi , espirili , neseli , eglenceli , yardim sever, inatci diye bilirler
Tanimayanlar beni havali , soguk ve sürekli gezen tatil yapan diye bilirler
Herkes farklı tanır ama . Genelde hep iyidir iyi... Kişisene göre ayrım yapacak olursak. Karamsar Diyende var. Neşeli diyende var. Asosyal diyende var. Sosyal diyende var. Sözünün eri diyende var.. Uzak dur diyende var. Şimdi ben bunları kaale almıyorum çünkü kendime göre tanımlama getirirsem. Kafama Göreyim.
piçin teki!
ben de onlara aynı cevabı veriyorum
ekliyorum şunu da
kalbim temiz:DDD
O zaman hep beraber aptala yatıyoruz.
Cevap
14Cevap
Güven veren birisi, asla yarı yolda bırakıp gitmeyecek, sorumluluk sahibi, düzenli birisi olarak bilirler... Hayatımda bana "Kötü birisin" diyen 2 kişi oldu, ikisi de sanal alemden, komikler
Aptallığa tahammül edemeyeceğimi çok iyi bilirler.
Bu, en minimize edilmiş bi' özelliğim. Hakkımda pek bilgi paylaşmayı sevmediğimden kalanlarıyla pek alakalı olmazlar.
Aptallık yapmadıkları müddetçe sorun yok.
sana bakınca aptal olanlar?
güzelliğinden diyorum...?erkekler aptal oluyormuş...kekeme olanlar bile varmış...
beni duşa girdi mi 2 saat çıkmaz diye bilirler aşırı titizim başak burcu olmam bunu tetikliyo sanırım :)
Sevecen,güleç,şirin,tatlı,minnak boylu,içinde kötülük bulunmayan,hayvan sever,hiç sinirlenmeyen bir insan derler. :)
Sağ ol bebişim :*
Herkesin gördüğü bir maske vardır. Lakin insan asla sakladığı gerçek maskeleri göstermez.
fazla fedakar,teslimiyetçi ,iyi niyetli,az konuşan,esprili ve güzel bilirler
1'e 1000 giderim.
İyilikse iyilikle, kotulukse kotulukle.
atıni arabasnı emanet edicek kadar iyi birisn dye bilirler
Daha tanımım yapıl(a)madı :) ama ruh halim çabuk değişen ve hiperaktif bir yapım var
Etrafımdaki insanlar beni kaliteli bir yalancı ve pisliğin teki olarak bilirler papatyam. Saçma olan ne meleğim biliyor musun. ? Beni köpek gibi seviyorlar. Bense sadece seni seviyorum. <3
Kalbimdeki kutuplara güneş olur musun. ?
Unut gitsin bebeğim. !
beni sevecen cana yakın..vazgeçilmez her yerde aranan insan olarak bililer
her ortama uyum sağlarım genelde ama arkadaşlar arasında güvenilen kişi hep ben oluyorum nedense övmek icin degil yani (:
Sessiz -sakin-olgun-iyi kalpli- guvenlir-temiz-isi dsup para istemeye glnler cimri der-
beni nazik her insanla sohbet edebilen, dert dinleyen,her konuda konuşulabilen, güvenilir. olarak bilirler, kendini övme yok burda yüzüme karşı söylenenler bunlar.
Sessiz, sakin derler ama bir o kadarda alakasız bilirler.
Şımarık ,suratsız .Bazen patavatsız diyorlar
Aslında öyle değil ,dışarıya yansıtamıyorum yansıtmaya çalıştığımda da yılışık gibi oluyorum,yapamıyorum asdjsadsf suratsız olayım daha iyi.
;) tamamını izle
ne düşünüyorsun peki
güler yüzlü,şirin,tatlı,kısa boylu biri olarak bilirler :)
Çok neşeli ama inatıcı derler :)
(:
Havalı (bence hiç öyle değilim amk) güzel uzun bonkör .
ayy valla tamda dediğin gibi sende öylesin heralde çünkü çok iyi tanımladın:)
Kötü diyen çıkmadı desem yeterli.
Neşeli :) saolsunlar layık olmaya çalışıyoz ;)
Umursamaz .
Neseli Geveze uyuz cana yakin bilirler
valla beni bilen bilir bilmeyen de kendi bilir
Merhumu nasul bilürdünüz?
kaygısız..
kendi halinde...
bilmezler..
Soğuk
nevale
Eğlenceli bilirler
İyi biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?