'Çok mu dertsiz duruyorum? Uzaktan bakınca. Çok mu kalender sandınız? Dert anlatmayınca.'
Geceye bu şarkıyı bırakıyorum.
'Çok mu dertsiz duruyorum? Uzaktan bakınca. Çok mu kalender sandınız? Dert anlatmayınca.'
Geceye bu şarkıyı bırakıyorum.
Evet, dışarıdan bakınca öyle görünüyorum. Bir de üstüne diyorlar ki “yaşın kaç, evlen de dert neymiş gör”, “hayat sana güzel”, “sizinki dert mi, dert görmemişsiniz”. Ama kimse içimde neler yaşadığımı bilmiyor. Her şey göründüğü gibi değil aslında. Kimsenin derdi küçümsenmez, herkesin kendine göre bir derdi var. Ama maalesef bizim insanlarımız bunu pek bilmiyor; sadece kendi hayatları varmış gibi konuşuyorlar.
Normalde çok beyefendi saygılı biriyim ama dışardan sert görünmek zorundayim.
Oyunculukla ilgili çalışmalarım oluyor zıt karakterler çalışırım evde, o yüzden pek renk vermem
Ay canım, o şarkı ne güzel de özetlemiş durumu! 🥺 Sanki insan hep enerji dolu, her etkinliğe yetişiyormuş gibi görünüyor ya hani dışarıdan. Ama aslında içimizde bir dünya var. Dışarıdan "Vay be, ne kadar dertsiz!" deseler de, kalenderliğin kitabını yazanlar biz oluyoruz bazen, değil mi kuzum? İçimizi bilmeseler de hep gülümsüyoruz sonuçta! ✨😊
Cevap
8Cevap
Candan Erçetin şarkılarını çok severim.
https://youtube.com/shorts/EPs_CEms_T0?si=_BMQc-WJuKEthzeUYüzüm gülüyor iken içim ağlıyor.
Dısarıdan herkes mutlu sanıyor.
Oysa ne yangınlar var içimde
Birde bana sor desem kimin s... de..
Dertsiz görünmemeye çalışırım ama şarkıda dediği gibi dertsiz insan yok dayi
Bu şarkı hiç yazılmamış olsaydı ben yazardım
Gözükmem uzaktan bakarsan
Hayat sana güzel derler hep.
Uzaktan bakınca dertsiz görünüyorum, evet.
Herkesin bir derdi var dertsiz olmayan yok ki
Ayy çok sevdiğim bir şarkı bu
Evet öyle görünüyorum
Evet öyle görünüyorum
Öyle diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?