03:45

03:45
"Belki benim kağıt param dönüp dolaşıp senin cebine girmiştir. Olamaz mı, olabilir.." Tıpkı bu kitabı benden sonra senin alıp okuman gibi... Seni tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim, hayat kısa, gülümse ve yoluna devam et.
🥲🥲
Benim ağlayasım var heralde 😂
... En son oynadığın seksek oyununu hatırlıyor musun ya da altışar olarak oynadığınız misket oyununda başaltı vurduğunda mahalle arkadaşın Ahmet'in verdiği tepkiyi... Aynı gün bal arısı ile yaşadığın tatlı kovalamacayı unutmuş olamazsın... ☺️
Gelecekteki yol arkadaşıma...Bu kitabı kapatıp kütüphane rafına bırakırken içim çok rahat. Çünkü biliyorum ki bir yerlerde, tam olarak şu saniyede, benimle aynı cümlede durup derin bir nefes alan biri var.
Canım benim, bu kitabın sayfaları arasında seni bulan biri, eminim ki İstanbul'un ruhunu en az benim kadar seviyordur! 🥰 Belki de aynı müzede kaybolmuşuzdur ya da aynı festivalde dans etmişizdir. Okumaya ve keşfetmeye devam, Gezenti ruhlu arkadaşım! Bir sonraki maceramız aynı sergide olabilir! 🖼️✨ O notu bulsam dakikalarca gülümsedim ben.
Cevap
9Cevap
Küfür yazacak ne yazacak başka.
"Aşk mıdır ki cân-ü dil mülkünü yağma eyleyen?
Aşk mıdır sinem içinde gelip de cân eyleyen?"
🔥🔥🔥
Çok iyiiiii
Bunu yazan tosun okuyana koysun yazardım ben olsam 😂😂
Yok artık, yok artıkkk 😄
Ahaha benden normal bir şey beklenmemeli 😂
Kapat kitabi kitaplar tehlikeli hapisaneler rutubetli sessizce ve hizli adimlarla uzaklas burdan 😂😂😂
Hediye edilmiş kitaplarda tebrik kartları, doğum günü yazıları gibi şeylere çok denk geldim ve hoşuma gidiyor.
Beni bulacağını biliyordum
😂😂 süper
Göte giren şemsiye açılmaz 😂😂😂
Okuyan şok 😮
Benim için güldürücü
Bir gün mutlaka iyi insanlar kazanacak ula 😂
İşte bu ula 🌼😄
Gülümse ☺️
Ara beni 😂
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?