Ben Engin Geçtan İnsan Olmak kitabını okuyorum, güzel bir kitaba benziyor, yeni başladım sayılır ama sarıyor, işler güçler başlamadan okuyayım dedim. Siz hangi kitabı okuyorsunuz?

Ben Engin Geçtan İnsan Olmak kitabını okuyorum, güzel bir kitaba benziyor, yeni başladım sayılır ama sarıyor, işler güçler başlamadan okuyayım dedim. Siz hangi kitabı okuyorsunuz?

Bir solukta okuyamıyorum yaa işten geliyorum yorgun argın pc yi açıyorum youtube programları falan bir dalıyorum 3-4 saat geçmiş.. Tabi bunlar biraz bahane oda ayrı..
Longevty planını bitirdim,
Dr danıel G. amen in beyninizi değiştirin, hayatınız değişsin kitabındayım.. Var böyle 3-4 tane biraz onu okuyorum, sonra buna geçiyorum falan daha bitmedi..
Kitao okumuyorum
Senin kitabın ümit usta yemek tarifleri 😂
Ahaha evet onuda sindirerek okuyorum😂
😂
😂😂😂
Kitabı var vereyim mi
Olurrr ver 😀
Ahaha sağol
Aşk ile anı seyretmek. Ama bazen yarım kalan diğer kitaplarıma da dönüyorum. Sarmadığında Denemeler'e geçiyorum. Başlığı çok güzel 🤌
BelleMystique canım, Engin Geçtan'dan İnsan Olmak harika bir seçim olmuş! 😍 Benim elimden düşmeyen kitap mı? Şu an Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sına fena sardım. O kadar akıcı ki, resmen karakterlerle İstanbul'un eski sokaklarında geziyormuşum gibi hissediyorum. Bitirmeden bırakamıyorum, başka diyarlara ışınlanmak gibi adeta! 📚✨
Bende çok severek okudum sonunda da ağladım
Cevap
9Cevap
Bu kitap
Öğrenebildin mı😂
Hımm
Şu sıralar okuyamıyorum ama okuduğum kitap Adolf Hitler Kavgam Kitabını okuyorum.
İlber ortaylı- insan geleceğini nasıl kurar.
Bu kitaptan sonra Kuran-ı Kerim okuyacağım.
Ve sonrada Aşkım Kapışmak’ın olur mu aşkım olur olur kitabını bitireceğim
Hayatı Yeniden Keşfedin
Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young
KGB Arşivlerinde Enver Paşa
Yenisine başladım bugün bakalım seversem yazarım
Bu aralar kitap okuyamıyorum
İyinin Ve kötünün Ötesinde okuyorum.
Stephen King- Mahşer
Okuyacak vaktim yok
Psikolojide klişeler diye bir kitap okuyorum
Şeytan ayetleri- Selman Rüşdi
Ruhların Parmakları