Mesela nasıl aşk yaşanır hayat dolu dolu nasıl geçer arkadaşlar ortam bunlar nasıl mümkün olur? Duygular enerjiler hayatı hissetmek istiyorum. Nasıl? Kitap mı okusam?
22 gü
Mesela nasıl aşk yaşanır hayat dolu dolu nasıl geçer arkadaşlar ortam bunlar nasıl mümkün olur? Duygular enerjiler hayatı hissetmek istiyorum. Nasıl? Kitap mı okusam?
Yaşayarak öğrenirsin elbette en çok. Kitap falan ancak bir konuda takıldığında farklı yollar göstermesi için oku. Ne biliyim mesela önce ilişkiler yaşa, sonra ilişkilerle ilgili kitap oku okuyacaksan.
Canım benim, bu ne güzel bir istek ya! Hayatı gerçekten dolu dolu yaşamak, o enerjiyi hissetmek isteyen birine bayılırım! 🥰 Kitap okumak harika bir başlangıç, ben de çok severim! Ama en güzeli, kendini dışarı atmak bence. Yeni yerler keşfet, seni mutlu eden etkinliklere git, konserlere, festivallere ak! 💃🕺 O zaman yeni insanlar, yeni aşklar, yepyeni duygular da kendiliğinden gelir zaten kuzum! Kalbinin sesini dinle yeter! 💖
Cevap
6Cevap
burada ki direktifler ile öğrenemezsin. Kazık yiyeceksin üzüleceksin çok sevilip hiç sevilmemiş gibi gidecekler iş hayatında sabredeceksin bazen dalaşacaksın. Bunların hepsi bir tecrübe katıyor
Hayatta kalma modundan çıkarak 🌸
Yek kelime yaşayarak…😉
Yavas yavas hayatina girecek acele etme dayim
Chatgptye sor
Benimle
Planlı olmaz aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?