Anlaşalım ama herşeyi ben yapacaksam ne anladım o işten :D bak çok güzel yemekler yaparım ayak parmakalarını bile yersin o derece ksdksdkskd hadi temizliğide arada yardım edersin benden izleye izleye sende şey yap eeee Kahve kahve yap şekerli olsun
Şimdi son ilişkilerinin hepsinde sadakattan aldatılan birisi olarak bunu havada karada halledebilirim :( Askeri Disiplin ile yetiştiğim için son derece sabırlıyımdır şımarıklık sadece sevdiğim kişiye ve onun yanındayken yaparım skadkasdk zaten sevdiğim insanla çocuklaşamayacaksam niye sevgiliyiz değil mi ksadkaskdask
Ay dimi ya ben erkeklerde gördüğüm için söylüyorum bunu bazı erkekler kızların sevdiklerinin yanında çocuklaşmayı şımarmayı çocukça buluyor ergence en güvendiğin en sevdiğin yanında şımarmayacaksa ne anlamı kalır o kişinin ayrıca aldatılmış olmana da üzüldüm ama bir yandan da iyi olmuş her ayrılık bir sonrakinde seçicilik katmıştır sana seni yeni bir ilişkiye daha hazır hale getirmiştir ve de en önemlisi daha iyi birinin gelmesi için kalbini boşaltmışlar olumlu yönden bakarsak böyle oluyor amann ne diyom ben psikologa bağladım yine nsjdjs
Ben Sevdiğim insanla gece çiftlere özel tulumları giyip film izleyip sabaha kadar ne kadar saçma şey varsa yapamayacaksam o ilişki kalsın... elbette dışarıya karşı soğuk ve net duruşumuzu bozmuycaz birlikte ama yalnızken boyuna eğlenmemiz lazım başka türlüsü kurtarmaz... hep iyi niyetimden aldatıldım zaten :( insan tatile götürüp getirdikten sonra aldatılır mı ya :( :( :(
Bir insnala hem dost hem sevgili hem arkadaş olabilmeli insan bir insandan kastım sevgili söylediğin şeyler de çok haklısın değersiz dalaksiz biriymiş ki tatilden sonra yapmış yapacağını neyse daha geç olmadan görmüşsün gerçek yüzünü şükür ve gerçekten insan nerden kaybediyorsa o da iyi niyet oluyor halbuki en çok bizim kazanmamız gerekirken
En İyi Cevaplar