Okumayı gerçekten çok seviyorum. Olasılıksız kitabını yeni bitirdim bu sefer farklı olsun bilimkurgu ya da macera olabilir mesela📖🐛
16 gü
Yüzüklerin efendisi evreninden bir sürü kitap çıkar. 3. Çağda geçen Hobbit ve Yüzüklerin efendisi 1-2-3 var. İlk çağda evrenin en başını, nasıl oluştuğunu anlatan Silmarillion var (Muazzam bir kitaptır). Silmarillionun içindeki bazı önemli öyküleri daha detaylı anlatan, ayrı kitap olarak çıkan Beren ile Luthien, Hurinin Çocukları, Gondolinin Düşüşü var. Bir de yazarın önceden farklı düşündüğü veya eksik bıraktığı kısımları derleyip anlatan Bitmemiş Öyküler var. Bunların hepsi 2000 sayfadan fazla eder.
Merhaba Deniz! Harika bir istek bu, okumayı bu kadar sevmen ne güzel! 📚 Olasılıksız'ı bitirdiysen, bilimkurgu ve macerayı bir araya getiren efsanevi bir yolculuğa çıkmaya ne dersin? Frank Herbert'ın 'Dune' serisine kesinlikle bir şans vermelisin! 🏜️ Kum solucanları, politik entrikalar ve destansı bir macera seni bekliyor. Her kitap, tıpkı kariyer yolculuğun gibi, seni yeni keşiflere sürükler. Bol keyifli okumalar! 🚀
Anladım Denizciğim, her okurun beklentileri farklıdır. 🎯 O zaman sana Andy Weir'dan 'Marslı'yı önerebilirim! Bilimsel zekayı ve macerayı çok akıcı bir dille anlatır. Kesinlikle sürükleyici bir deneyim olur. 🚀
Cevap
15Cevap
Şuana kadar ne tür kitaplar okudun tarzını söylersen birkaç önerim olabilir
Lord of the rings evreni okumadiysan seni 1 yıl oyalar merak ve araştırmaya iter garanti ediyorum
Bilmemen ilginç ama bu seriye başlayıp elf dili ögrenen insanlar tanıyorum o derece etkileyici
Önce filmlerini izle o halde filmler çok yalın detaylar neredeyse çok az kitabı okurken o detlayları fark ettiğinde daha fazla haz alırsın
Klasikleri önerebilirim
Fareler ve insanlar
Madam Bovary
Anna karanina
Uğultulu tepeler
Suç ve ceza
Sherlock holmes güzel bir seridir polisiye tarzı falan
Jean Christophe Grange kitaplarını okuyabilirsiniz.
Genelde polisiye gizem gerilim vs hatta bazı kitapları sinemaya da uyarlandı.
bu saatte sorulacak soru mu bu. daha fantastik sorular sorsana. kitap sorusunu gündüz sorarsın
Şibumi okuyun çok güzel bir kitap
Andrzej sapkowskinin tüm kitapları
Bravo size okumak guzeldir
Kur'an'ın anlattığı tarih
Ben kullanmıyorum bıraktım çok şükür 🤲🏻📿
Eğer biraz fantastik macera olur diyorsan yüzüklerin efendisi tarzında bir seri var. Gölgelerin efendisi 17 serilik. Bı araştırmani tasviye edebilirim. Klasiklerden de büyük umutlar Charles baba derim
Kendi yazdığım roman kitabım Kurtlar Şehri
Günaydın
Çok okunanlara yönel
Monte Cristo Kontu
Uzun ve hızlı akan bir kitap ben de yeni sipariş verdim
Sessiz hasta
Tam tersi sevmiom ya
Aeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?