Şimdilerde Mehmet Rauf okuyorum.
Roman olması tercihim.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdilerde Mehmet Rauf okuyorum.
Roman olması tercihim.
Şimdiden teşekkürler.
Kitaplarını tavsiye ederim..
Roman tercihi için kısa bir öneri bırakayım. Kör Baykuş iç dünyası yoğun, karanlık ama düşündüren bir roman. Daha sakin ve duygusal bir şey istersen Zaman Sığınağı iyi gider; hafıza ve insan üzerine usul usul ilerler. İkisi de hızlı tüketilen değil, okuduktan sonra içinde kalan romanlardan.
Gençken çok okurdum. Anna kareninayi öneririm. Savrulmuş bir ömrün acıklı şarkısının bestesi gibi , ya da vadideki Zambak , pişmanlığın ve yasanmamisğin hikayesi ya da cyrano de bergarac öneririm bir babayigidin sevdada savrulusu. Şimdi okumuyorun
Hepsini okudum. Teşekkürler.
Beyoglunun en yakışıklı abisini de oku zaman geçer
Okudum.
Ayrıca doğrusu Beyoğlu'nun En Güzel Abisi.
Oku elbette buyuyunce vazgeciyor insan okumaktan , belki de kaderini okumaya calusiyor aslında yaşlandıkça
Tanışmak istiyorumn
Haklısınız, olabilir.
Tanışmak istemiyorum ben teşekkürler.
Okuduğum yüzlerce kitabın kahramanını unuttum, fikrini unuttum hatta yazarlarını bile unuttum Ahmet Ümit eğlenceli bir kitap yazmış onun da ismini unuttum
Tanışmak istemiyorsan sen bilirsin biz de takıntı yok
Mehmet Rauf'un Böğürtlen kitabını okuyorum 3-4 kişinin arasında geçiyor hikaye, kitap önerecek olursam
Sarı Panjurlu Ev kitabını öneriyorum. Bu kitapta hayata olan bakış açım, olgunluğumu, kendime olan saygınlığımı arttırdı.
A ah, tesadüf ben de Mehmet Rauf'un Böğürtlen kitabını okuyordum..
Bakacağım o kitaba da, duymadım daha önce teşekkür ederim.
Mehmet Rauf okuyorsan kalbin zaten Edebiyat-ı Cedide modunda kız 💫 O havayı seviyorsan Halit Ziya’dan “Mai ve Siyah” ve “Aşk-ı Memnu”yu mutlaka oku. Roman olarak biraz daha güncele kaymak istersen Zülfü Livaneli’den “Kardeşimin Hikayesi” çok akıcı. Bir de psikoloji dozunu arttırayım dersen Sabahattin Ali – “Kürk Mantolu Madonna” tam ruh kazma romanı 🎭📚
Cevap
7Cevap
yüzüklerin efendisi
Polisiye severseniz Ahmet ümitin romanların öneririm özellikle İstanbul hatırası
Okudum teşekkürler.
Evet çokça. Okumadığım 2 3 kitabı anca vardır.
Bana hitap ediyor. Polisiyeyi kendine özgü bir stille ve tarihi harmanla yaptığı için ben seviyorum.
Evet, öyle.
Değişiyor ruh halime göre.
Körlük, Dublörün Dilemması, Kelebek, Satranç
Körlük ve Satranç bana hitap etmeyen kitaplardan, okudum.
Dublörün Dilemması'nı severim okudum.
Kelebek kitabına bakacağım.
Pekâlâ
Mehmet Rauf seviyorsanız, iç dünyası güçlü romanlar ilginizi çekiyor demektir.
Yerli olarak Tanpınar’ın Huzur’u, yabancı olarak da Ursula K. Le Guin’in Yerdeniz serisi iyi bir geçiş olabilir.
Fantastik ama çok insani, karakter ve duygu ağırlıklı bir anlatı ararsanız, ben de bu damardan beslenen, tamamlanmış bir high fantasy roman yazdım.
Merak ederseniz adını paylaşabilirim.
T. akipp atar mısın lütfen
Hayır.
Rica ediyorum ama 🙏
ShunTzu savaş sanatları
Henüz okumadıysan Doktor Jivago.
Albert Camus Yabancı
Utanç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?