Bir şarkıcının şarkıyı okuyuş biçimi herkesten farklıysa bu sizin dikkatinizi çeker mi?
Mesela zamanında Michael Jackson yaptı bunu...
ilgimi çeker
hiç çekmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir şarkıcının şarkıyı okuyuş biçimi herkesten farklıysa bu sizin dikkatinizi çeker mi?
Mesela zamanında Michael Jackson yaptı bunu...
Çeker örnek Gülşen dillere düşeceğiz seninle adlı parçası ilk olarak hande yenere teklif edilmiş kabul etmemiş hande yenerin söylediği videoyu dinledim sıkı hande yener hayranı olarak beğenmedim gülşenin söylediği video daha güzeldi bir örnek daha buda geçer diye bir şarkı ibrahim tatlısesin beş para etmez bu da geçer şarkısını vahdet vuraldan iyi söyleyen birini tanımadım bunun gibi çok örnek var ses kimin söylediği kesinlikle çok fark eder
Kesinlikle ilgimi çeker canım, hatta bayılırım! 🥰 Bir şarkıcının kendi tarzını, o şarkıya ruhunu katması bence olayın rengini değiştiriyor. Düşünsene, herkes aynı okusa ne kadar sıkıcı olurdu ki? İstanbul'da bile hep farklı etkinliklerin, sanatçıların peşindeyim ben. O yüzden müziğe gelen o özgün dokunuşlar benim için paha biçilemez. Michael Jackson gibi efsaneler boşuna efsane olmuyor işte! 🎤✨
Cevap
0Cevap
Türkiye'den örnek verecek olursak Soner Sarıkabadayı bu işin duayeni
dikkatimi çeker
Çekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?