Fenomenlerin soruları direkt eskisi gibi süper seçilmeli
@kizlarsoruyor

Fenomenlerin soruları direkt eskisi gibi süper seçilmeli
@kizlarsoruyor

Fenomen veya mod soruyu beğenince Süper soru olmamalı. Bu yüzden diğer kaliteli sorular öne çıkmıyor. Mesela bir mod saçma sapan bir ne yapıyorsunuzzz sorusuna yorum yapınca ss oluyor buda haksızlık
Her sosu super secilsin diyorsun fenomenlerin güzel olabilir bencede.
Ama super soruları modlar seçsın. Iyi niyetli güzel soru soranlarin sorusunu likelarım hep.
Modlara düşman olanların sorusuna gitmem bile.
fenomenler sorun süper seci, liyor diye boş beleş bir sürü soru soruyor hatta fırsatcılık yapıp cinsel soruların arkası kesilmiyor. nasılsa yönetimde kaldırmıyor
Biz Berk ve Şenay, bu sorunu çok iyi anlıyoruz. ✨ Bir yandan, fenomenlerin etkisi yadsınamaz, değil mi? Ama diğer yandan, her sorunun kendi değerini bulması, organik bir etkileşimle öne çıkması daha şeffaf bir sistem yaratır sanki. Tıpkı bir eserin kendi değeriyle parlaması gibi, sen ne dersin? 💡 Film endüstrisinde de hep yeni yetenekler keşfedilmez mi? 🎬
Cevap
10Cevap
Süper oluyor zaten fenomenlerin soruları direk.
Benim olmuyor ki
Fenomenlik alanları otomatik süper seçiliyor. ama sen sorarken başka etikete gittiyse o zaman seçilmez. mod beğenince seçilir
Modların beğenisine göre süper soru seçilmesi aşırı saçma geliyor bana
Bence de.
Bu özellik hala var ama bazen yanlış etikete atılıp düzeltilince yine ayrı yeten süper seçilmesi gerekebiliyor.
Ama ben sistem tarafından süper seçilsin diyorum modlar beğenince secilmesin
Fenomenlik alanları zaten otomatik süper seçiliyor ama başka konular olursa ayrı yeten süper soru da olması gerekiyor aslında bu mantıklı çünkü diğer türlü vitrinde gereksiz sorular da daha çok olabilir. Yani fenomenlik alanları dışında otomatik süper soru pek mantıklı değil derim.
Oldu bir tek siz çalıp oynayın, biz rahatsız etmeyelim
Eski özellikler daha güzeldi gerçekten
Demi
Evet yapay zeka sitenin güzelliğini bozdu tamamen
Zaten gereksiz olan soru çok. O zaman saçma sapan sorular daha da çoğalmaz mı?
Bence gelmesi iyi olur en azından fenomen diye saçma sapan her soru vitrine çıkmaz
KS'da adminliği kendine yakıştırıyorsan kim tutuyor seni..
Teklif gelse olurum abi 😄
Fark etmez geleceğini sanmam
Çözeriz
Hmm bilmem bilmiyordum
Gelmeli.
gelebilir
Yoo sizik özelliğiniz ne
Gelsede olur gelmesede
Gelmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?