YKS İçin de aynısı olmadığını nerden bilicez hakkımız yeniyor

YKS İçin de aynısı olmadığını nerden bilicez hakkımız yeniyor
YKS önemli bir sınav değil, devletin kritik noktalarına yerleştirmez öğrenciyi.
Asıl mesele kurum ve kamu sınavlarıdır, çalınırsa bu sınavların soruları çalınır.
Yks de öenmli bence
Meslek de ön hazırlık değil mi sence
Babası bu işlerde olan gördüm ama
Akademik başarısı olan insanlar devlet kadrolarına yerleşmek için birilerinin torpiline ihtiyaç duymazlar. Sadece beceriksizler makam mevki vaadine kendilerini satarlar. Bunlar da üniversitelerin kıytırık bölümlerinden mezun olan, işsiz ve memleketini satmaya müsait olanlardır. Boğaziçili adam istediği makama erişir, torpile ihtiyaç duymaz. Bu yüzden üniversite sınavı değil, kurum ve memuriyet sınavlarının soruları çalınır
Yks de çalınmiş zaten aynı siteden hem kpas hem yks sorulari yayınlanmıs ve yka sorularini her yıl çalışiyorlar 2020 de calındi mesela 1 kisinin uzerine yıktılar batmandan bir genç dediler konu kapandı ben inanmiyorum buna. Yapılan hiçbir kurum sınavina guvenim yok
Bende ondan sordum ama ispat edemiyorum
boş ver ya anlamak istemeyen insanlara anlatamazsın konuyu bir yere çeker saçma sapan konuşurlar emek veren çaba gosteren hic kimse hakki yenilsin istemez vardir onlarda bir sey ulkede zaten 100 çeşit tarikat var hepsi her yeri ele geçirmis normal. insanlara sıra gelmiyor ki
Haklısın valla elden bir şey gelmez
Sorular çalındı bak mesela ben 2019 da sınava girdim sinavdan bir gun once intermette herkes sorular calindi diye yazıyordu sonra gercektende calınmis ama 1 kisi seçildi bu yaptı dediler oyle. Kul hakkı yiyen herkes beter olsun
Bana dokunmayan yılan bin yasasin kodunda halk yani boyle hicbir sey gelmez elimizden doğru diyorsun
İşte susa susa bu hale geldiler zaten
Çıkarları vardır
Burdan pek açık konuşamıyorum ama anladın sen
Evet bende 😆
Olsun sohbet için yine de teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Aynı cevap kağıdı taşıyan 21 adayın tutuklanması gerekiyor ve en büyük cezayı almalılar milyonlarca kişinin hakkına girdiler
Ona bakarsan görevden alınan herkesin tutuklaması gerek ama napıcaklar 2 sene sınavlara girmeme cezası sonrası boş
Türk hukuk sisteminin ayıbı söyleyecek başka söz bulamıyorum
Üzücü durum
Sadece merak ediyorum, uks sorulari calinmis olsa ne olacak ki
Yani bende yks ye girdim ya amca oğlu dayı kızı neden bizim önümüze geçiyor 500 kişi ile diş kaçırdım 1 senem daha gitti de
Hakkın 365 gün yendi şimdi mi ses çıkardın. Kazanamamışsın belli ki. 😏 Kpss'de ortaya çıktı ve iptal edildi, bu kadar, os*uru*ktan teyy*are atıp konuşma.
Ömründe göremiyceğin bölümler geliyor merak etme
O zaman dilini sok cebine konuşma çok konuşanı si*ker bu coğrafya, en iyisi susmak. Oku paşa paşa, salla si*kini al maaşını. Gerisi seni ilgilendirmesin. Devir öyle, parana bak. Yok dersen kapı şurda ülkeyi sen mi kurtaracaksın.
YKS için artık bir şey yapılamaz çünkü üniversiteler iki aya açılacak.
Adamlar ne ara soru hazırlayıp, sınav yapıp, tercih açıklayacak?
Oda doğru ama merak işte
Öyle bir durum olsa baştan ortaya çıkardı.
Belli olmaz sorular aynı olmasa bundan da haberimiz olmuycaktı şans
Yani öyle bir durum olunca genelde ilk saatlerde ortaya çıkıyor.
Belli olmaz ki organize ise
Buna artık kader diyoruz.
Üzücü durum
Ya bi boş konuşmayın ya hakkımla çalıştım kazandım kazanamayinca Bi umut çamur atmayın tekrar aynı stresi yaşayamam
İptal olsun demedim ya olmuşsa diyorum
Umarım olmamıştır.
Olsada daha bir şey olmaz merak etme
Bencede valla
Yani
Olamz
Belli değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?