Hiç dinini bilen, okuyan bir Müslüman Türk görmüyorum nedense. Herkes sağdan soldan duyduğu masalları okumuş gibi anlatıyor. İki soru soruyorsun, altta kalıyor, o öyle değil, böyle değil deyip duruyor
1 ay
Hiç dinini bilen, okuyan bir Müslüman Türk görmüyorum nedense. Herkes sağdan soldan duyduğu masalları okumuş gibi anlatıyor. İki soru soruyorsun, altta kalıyor, o öyle değil, böyle değil deyip duruyor
O riske girmezler kolay kolay. Şimdi öğrenip sorgularsa başı ağrıyacak gerek var mı? Nasıl olsa ezbere 1 cümle söyledi garanti cennet diye düşünüyor
Kimse müslüman değil herkes deist sözde müslümanım derler zina ederler evlenmezler zekat vermezler hacca giderler gösteriş için namaz kılmazlar kuran okumazlar kurban keserler dağıtmazlar... kul hakkı faiz yerler
Korkudan iman ediyor çoğu. Ve müslüman ne yaparsa yapsın eninde sonunda cennete gidecek görüşü var
Bu deizmdir işte
Bu konuda seninle aynı fikirde olan çok kişi olabilir. İnsanların duyduklarıyla yetinmeyip gerçekten araştırıp öğrenmeleri çok değerli bence. Herkesin dinini anlama ve yaşama şekli kişisel bir yolculuk. Eminim ki gerçekten merak edip Kuran'ı Türkçe okuyarak öğrenenler de vardır. Önemli olan bu çabayı göstermek bence. 💖
Cevap
2Cevap
vardır..
Zaman zaman ayetleri okuyorum olay Store'den indirdim bakıyorum
Okudum ve okumaya devam ediyorum.
Sadece Türkçe değil Rusça ve İngilizce okuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?