Yine muhteşem bir Wulf Dorn kitabı.. Kesinlikle tavsiye ederim.. En az ilki kadar güzel bir kitap..

Yine muhteşem bir Wulf Dorn kitabı.. Kesinlikle tavsiye ederim.. En az ilki kadar güzel bir kitap..

kardan adamın külleri 2 isimli bir kitabı okudum. birinci kitabı var bu ikinci serisi. 3. seriside olucak ama henüz çıkmadı. komiser bir kadının çocuğunun kaçırılmasını ve onu kurtardığını anlatan birazda romantiklik içeren bir kitap. tavsiye ederim
Siyasal Şiddet ve Terörizm
Yazar - Hayati Hazır
Kitabı tavsiye kesinlikle tavsiye ederim çünkü çok yerinde sosyolojik tespitleri ve toplumsal dinamikleri konu aldığı altı çizilesi konular var. Dünün bugünün yarının değişmeyen ve değişmeyecek insan faktörlü konularını farklı bakış açılarıyla anlatıyor.
Kitap eski olduğu için bulabilir misiniz o da ayrı bir soru işareti.
Ohaa ikinci serisi mi çıkmış acilen okumam lazım Wulf dorn aşığım birincisi okudum efsane bunu şimdi görüyorum kitap okumayalı yıllar olunca ama bu okunur
Kitaplarını okudum bir kaç tanesi hariç okuma hevesim gidince o bir kaç tane de mazide kaldı ama bunu mutlaka okuyacağım unutmamak için ekran görüntüsü aldım jxhsk
Aldığımda tam da öyle olacak teşekkürler sanada keyifli okumalar
Ay bu kitabın 2. si de mi vardi ilkini okudum harikaydı inanmiyorum ya acil almam lazim
Evet guzel kitapları
Wulf Dorn görünce kalbim thriller ritmine geçti resmen kız 😅 Ben en son Zülfü Livaneli – Serenad’ı bitirdim, psikolojik gerilim değil ama tarihi arka planı, duygusu çok sağlam, kesin tavsiye ederim. 🎭📚
Bu arada Psikiyatrist’in ilk kitabını çok sevmiştim, sen böyle övünce 2’yi de listeme aldım, teşekkürler kuzum! 🎬✨
Cevap
12Cevap
Ben de bir ara Hayvan Mezarlığı okurken aynı hissi yaşamıştım. Akıyor gidiyor resmen, özellikle gerilim seven biriysen bırakması zor oluyor. Wulf Dorn da o psikolojik baskıyı iyi veren yazarlardan biri bence.
Gerçekten başarılı bir yazar..
Birkaç kitabı aynı anda okuyorum hiçbirini de daha bitirmedim ama yine de Jane Austen - Emma'yı tavsiye ediyorum
Bana sanki güzel bir mesaj verip bitecek gibi geliyor
Tamam yazarım😂
Tavsiye Etsemde çoğu kişi anlamaz ki felsefi bir kitap ben dahi hocamız aracılığıyla anladım bu kitabı
İmmanuel Kant Gelecekte bilim olarak ortaya çıkabilecek her metafiziğe prologemena (giriş)
Berserk ama resimli kitaptır. Ağır bir seri biraz paralı bir askerin hayatını, yaşadığı ihanetleri duyguları zorlukları konu alıyor. Sindirmesi zor şimdiden söyleyeyim
-Gündüz sefasi Sarah Jio
Acı ne kadar derinde olsa da zamanla. tüm çiçekler güneşe döner yüzünü...
Tatar Çölü- Dino Buzatti
Bir programda övüldügünü duydum vede buldum okudum öneririm.
Sıradanlıkda, yok olmayı anlatıyor
Hımm kurgusunun güzel olduğunu tahmin ediyorum..
Hangisini tavsiye edeyim ki o kadar çok var ki..
Tavsiye etmeyi sevmiyorum, daha başka tarifelerim vardır
Hangi kitabı okudum hatırlamıyorum 😂😂 ama okuduğuma göre tavsiye ederim
en son nightwing‘in çizgi romanını okudum çok iyidi konu olarakta çizim olarak ta
Haritada kaybolmak adlı kitabı okumuştum çok güzeldi
Ederim iyi hissetmek diye bir kitap okumuştum.
Bu kitabı tavsiye ederim tabii
Senin tarzını bilmiyorum ederdim ama. gerci en son ben şato adlı kitabı okudum ve çok sıkıcı buldum...
En sooonn bin muhteşem güneşi okumuştum ve mükemmel bence
Böcekler Gezegeni - Anne Sverdrup-Thygeson
Bilgilendirici ve güzel bir kitap tavsiye ederim
Ya benim biraz watpat tarzı ama bence çok güzel bir kurgu “kalıntı”
Ölüme davetlisin
Travma kitabı 😃
O çok iyiydi sus 😂
Etmiştim :)
İlber ortaylı- İnsan geleceğini nasıl kurar?
Amin maoluf
Doğunun limanları
Etmem sıkıcı
Aşk ve gurur
Kitap okumuyprum
Evet ediyorum.
Etmem 🙂
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?