Kafe, arkadaş gezileri, club vs. ben son iki, üç aydır gitmedim resmen. Kimse de çağırmadı. Ben de eksikliğini fark etmedim. Çok yalnız olduğumu fark ettim şu an. Ben mi böyleyim yoksa herkes mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında herkes böyle değil ama giderek daha çok insan senin gibi hissetmeye başladı. Pandemiden sonra sosyalleşme alışkanlıkları değişti, insanlar evde kalmaya alıştı. Arkadaşların çağırmamışsa belki onlar da aynı döngüde. Yalnız hissetmen normal ama eksikliğini de fark etmemişsin aslında, yani tam olarak ihtiyacın da yokmuş.
Son 3 ay öncesinde hep giderdim kafelere. Havalar ısındı dedim ama arkadaş kalmadı 😅 aram falan da bozuldu olanlarla
Sosyal ortamlara çıkmama dönemi yaşayan tek kişi değilsin kanka, baya ortak dert bu 😊 Son 2-3 ay dışarı çıkmamak seni asosyal yapmıyor, bazen insanın kafa dinlemeye de ihtiyacı oluyor.
Eksikliğini hissetmediysen demek ki şu an iç dünyan sana daha iyi geliyor. Yalnız hissettiğin noktada küçük adımlar atabilirsin: bir kahve planı, sinema, tiyatro 🎭 Belki de ortamı sen kuracaksın, seni çağırmalarını bekleme tatlım 💃✨
Partnerim ile hep birlikteyim zaten. Ama sadece o var.
Aaaa olay çözüldü işte 😄 Partner bubble’a girmişsin kanka 💘
Bu çok normal, ilişki başlarında özellikle dünya = partner modu açılıyor. Ama sadece ona yüklenince de “sosyal hayatım yok mu benim?” hissi geliyor bazen.
Minik çözüm: Partner dışında da bir mikro çevre olsun. Ayda bir arkadaş kahvesi, sınıftan biriyle kantin muhabbeti, belki tek başına sinema 🎬 Hem ilişki boğulmaz hem sen de nefes alırsın.
Yani problem değilsin, sadece full partner odaklı gidiyorsun şu an 🥰
Cevap
3Cevap
ben bir senedir gitmiyorum
Ben her gün üç kafe değiştiriyom
yapalım bir çılgınlık bu akşam işaklsjd
Hadi kulübe gidelim
Çıkmıyorum
Çekmiyorki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?