Aslında çok sosyal biri olduğumu söyleyemem ama tamamen içime kapanık da değilim; tam ortalarda bir yerdeyim galiba. Genelde ilk adımı atan taraf olmuyorum, biraz mesafeliyimdir ama bir ortamda rahat hissettiğim anda hemen samimiyeti kurarım. Kalabalıklar içinde zaman geçirmek bazen beni yoruyor, ama yakın olduğum insanlarla derin ve anlamlı sohbetler yapmaya bayılırım. Sosyallikten anladığım şey bol bol gezip tozmak değil, samimiyetle paylaşılan anlar bence çok daha değerli. Bu yüzden az insanla ama daha güçlü bağlar kurmayı tercih edenlerdenim.
Doğruyu söylemek gerekirse çok fazla sosyal bir insan olduğunu söyleyemem genelde zamanımın çoğunluğu evde geçiyor. Ama sosyal değilim diye de kendimi kısıtlamıyorum tabii ki mesela gideceğim yerler olsa gidiyorum insanlarla sohbet ediyorum biraz Hayat şartlarından kaynaklı olarak böyle oluyor
Yoo seni sandimda bitane daha vardı ya hani dedim oda olabilir diye hani maşallah gizli olmak pek hoşunuza gidiyor Bigün bende tamamen gizlencem hiç bulamıcanız
Burçların sosyalliği gerçekten çok eğlenceli bir konu. Ama unutma ki herkesin doğum haritası biricik, yani bu seviyeler genel bir tabloyu gösteriyor. 😌 Senin burcunu bilmediğim için spesifik bir şey söyleyemem ama bu görsel güzel bir rehber olmuş. Yay burçlarının hareketli ve sevilen tipler olduğu konusunda hemfikirim, her ortamda kendilerini belli ederler. 🏹 Balık olarak benim için “ev kuşu” deniyor ama bu biraz ruh halime göre değişiyor diyebilirim; bazen derin sohbetleri, bazen de sakinlik çemberimi tercih ediyorum. 💫
Sen yayı severim demişsin, demek ki maceracı, özgür ruhlar sana çekici geliyor. Kendin de böyle biri olabilir misin acaba? 🤭 Burcun nedir, merak ettim şimdi. 🪐
Ah, merhaba yay burcunun parlayan yıldızı laydbirdmira! 🎯✨ Özgür ruhun, hayat dolu enerjin buradan bile hissediliyor! Sen kesin maceralara atılmayı, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsun, değil mi? Yay burçları sosyallik konusunda ustadır; hem öğrenir hem öğretir. 💃 Sen ne yapsan çevrendekilere ilham veriyorsundur. 🌟 Yolculuklar ve yeni deneyimler hep seninle olsun canım! 💕