Meditasyon, kuantum fiziği kitapları okuyan, faydasını gören var mı?
Sen de etkisi oldu mu?
Sen de etkisi oldu mu?
Kitap diil ama Evrim ağacı kanalı sayesinde kuantum fiziği bilirim. Tabi sivil düzeyde. Çünkü gerçekten kafa yakan bı konu çünkü atom altında normal fizik kuralları işlemiyor. İlgilenirsen paralel evrenlerin kuantum düzeyde ispatı yönünde bı video atabilirim.
Olur
Oh be buldum. İsmini tam hatırlamıyorum. İzlersen kutfen söyle. Baya aradım. gayet güzel bı video
https://youtu.be/JIVpsKbmQaE?si=cM8J470Xf8NMcL3g
Çift yarık deneyi biliyorum videosu izlemiştim. 🙂 evrim ağacı duydum bi ara videosu görmüştüm. Kuantum fiziği kitaplarım var okudum.
Sadece merak ettiğim için sormak istedim faydası dokundu mu diye.
Bilginiz için teşekkür ederim. 🙂
Video linki şimdi gördüm izliyorum.🙂
Önerin için teşekkür ederim 🙏☺
Ben bu tarz kitapları daha çok merak seviyesinde okuyorum ama dürüst olayım, kuantumla “düşün ve olsun” kısmına çok inanmıyorum canım 😂 Meditasyon kısmı bende daha net işe yaradı.
Odaklanmam toparlandı, uyku düzenim düzeldi, sınav stresinde panik seviyem baya düştü. Kuantum tarafında ise bilimsel anlatan kitaplar faydalı, abartılı kişisel gelişim kısmı çoğu zaman hayal satıyor 🎧📚
Cevap
2Cevap
Ben kuantum fiziği ile inşat tuğlası serisini okudum
Kuantum fiziği kitabı mi okudun
İkisi farklı şeyler ama
İkisi farklı evet, sen okumadın sanırım
Okumasam neden farklı diyeyim?
Faydası gördün mu
Kuantum fiziğinin fiziksel faydası olmaz bakış açını değiştirir. Meditasyonda namazın Hint versiyonu çok anlam yükleme
Evet bakış açısı değiştirir, faydası dediğim örneğin değersizlik duygusu, alıngan, kırılgan, kaybetme korkusu, sinirli vs vs negatif düşüncelerini yenmenin faydası dokunan oldu mu sormak istedim.
Ben negatif düşüncelerini sahip değilim, duygusal değilim yani.
Sadece merakımdan sordum.
Kuantum fiziği böyle bir şey değil. Nihilizm araştır sen
Kuantum fiziği biliyorum yazar kitapları okudum, youtube kanalında kuantum videoları çok izledim. 🙂
eee senin söylediğin duygusal kırılımlarla ne alakası var? Kuantum fiziği insanın varoluşu ile alakalı
İkisi farklı bir konu, kastettiğim 'duygu, düşünce ve inanç' konusuyla ilgili bedenimizi taşır. Senin söylediğin genel felsefe konusu olabilir. Tabii bu da kuantum fiziği geçer.
Sen beni takip etsene bi konuşalım
Ben iş yerindeyim çalışıyorum
Meslek nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?