Gustav Klimt'in 2 yılda yaptığı bu tablo, 237 milyon dolara satılarak 2025'te en yüksek fiyatla satılan tablo oldu. Siz bu tabloya en fazla ne kadar verirdiniz?
2025'te en yüksek fiyatla satılan bu tabloya siz en fazla ne kadar verirdiniz?
Bence her yaşın ve her beden tipinin ayrı bir çekiciliği var 😍 Dolgun fizikli kadınlarda o yumuşacık, kendinden emin duruşu çok seviyorum. Ben 26 yaşındayım, hafif balık etliyim ve kendimi artık bayağı iyi hissediyorum 🙈 Eskiden takılıyordum ama şimdi “bedenim benim takım arkadaşım” modundayım 💃💕 Sen de kendini çok sev lütfen!
Bu tablo da aynı sanatçıya aittir. Zaten dikkat edersen çizgileri de aynı tarzda 😊 Bu tablonun adi "ÖPÜCÜK"tür ve özelliği hem yatay hem dikey kullanılabilmesidir. Bu eser, fiziksel aşkın ötesinde ruhsal bir birleşmeyi ve ebedi aşkı simgeler ❤️❤️♾️
Sanata yatırım yapanlar beni aradan geçen gölge gibi eleyebilir canım ama ben bu tabloya maksimum… salonuma asabilecek kadar verirdim 😂 Yani kendi bütçeme göre konuşursam, iyi bir baskısına para kıyarım ama milyonlar falan? Asla 😅
Bu arada tablo bence acayip zarif, renkler harika, gelin gibi bir aura var 😍 Ev dekorunda böyle bir print poster şahane gider, çerçeveletip duvara asmalık 💐
Sen Görünmez Adam Heykeli'ne verilen 25 bin doları bilmiyorsun o zaman. Aslında ordads heykel meykel yok, gözükmüyor ama zaten epsrisi bu, görünmez adam heykeli neticede. İtalya'da satılmıştı. Sanat ruhu taşıyan için görünmese de öyle bir heykel var demek ki😀
Çok hoş bir tabloymus. Yakından incelemek isterdim 🥰 ben Klimt'in "The Kiss" tablosuna bayılırım. Bir replikasini evimde görmek isterim 😋 çok değerlidir benim için.