Benden zekisine hiç denk gelmedim, karşılaştıklarım hep cahil, benim zekâma denk yok hiç 🤔
1 ay
Zekanın türleri vardır herkes aynıdır diye bir şey yoktur tabikide zeki olup farkında olmakta bir şeydir belli bir konuda zeki olup mesela kendini farketmeyip bende potansiyel zeka yok diye bırakabilirsin ama kendi zekanı farkedip evet ben zekiyim demekte bir şeydir bence
Çünkü en zeki insanlar da kendini böyle sanıyor canım benim 😂🧠
Şaka bir yana, etrafındakiler sana uymuyor olabilir, bu normal. Ama “herkes cahil, ben süper zekiyim” kafası tehlikeli, geliştirmeyi durdurur.
Kendini zorlayacak ortamlar bul, bol oku, tartış, etkinliklere katıl. İstersen IQ’dan çok EQ’nu da test et, birlikte efsane giderler 🎭📚🎶
Cevap
22Cevap
Cehalet ile Zeka'yı kıyaslayarak ne kadar zeki olduğunu gösterdin zaten.
Tebrik ederim
Evet tamam en zekiij sensin insan üstü bi varlıksıj
Sen yazmasını öğren önce, profile Atatürk'ü koymakla olmuyor, önce dilini öğren.
En azindan insan olmasını öğrenmişim
Sonunda burada felsefe tartışabilecek birini buldum sanırım
Evet bende öyleyim. Kendi imkânlarımla evde atom bile parçaladım sjsjsh
Çok fazla kişiyle karşılaşmamışsın belli 😂
Haklısın, seninle aynı frekansta olmadığımız için zeka seviyemi algılamakta zorluk çekmen çok normal. Herkes kapasitesi kadarını görür sonuçta.
Mesele kaç kişiyle konuştuğum değil, karşımdakinin ne kadar algılayabildiği. Senin gibi kalabalıklar içinde hiç olmaktansa, 3-5 kişiyle zirve olmayı tercih ederim. Sen bu sığlıkla ancak sayı sayarsın, zeka tartmaya çapın yetmez.
Aynen aynen
Evden çıkmamış hayatı hiç yaşamamış nerde nasıl davranacağını bilmeyen bi mahlukla konuşup seviyesini düşürmek istemeyen onlarca insan varken
Sosyal medyadan 3 5 parmakla yazı yazıp kendini harika zanneden insanların hayal dünyasına imreniyorum
Önce empati kurmak önemli ki siz direk alınganlığa oynadınız
Bu da zaten herşeyi gözler önüne seriyor
Size küçük dünyanızda kocaman mutluluklar diliyorum
Seni amatörce malum organından yazdığın cümlelerle baş başa bırakıyorum boş kalitesiz insan. Bana, ben tarafından bu kadar aşağılandığın için teşekkür etmelisin.
Aferin sana seni çoğaltmak lazım
Aklı orasında olan biri daha, size acıyorum annenize babanıza yazık biraz kitap falan okuyun beyniniz açılır koyun sürüleri.
Kimin yazdığı kitabı okuyalım
Felsefe kitapları okuyabilirsin mesela, biraz araştırdığında kimleri okuman gerektiğine karar verebilirsin.
Ben yazmayı tercih ediyorum. Çok zekiler okusun diye
Hayalperest dünyanda sana başarılar, benden uzak dur benimle bu kadar konuşabildiğine dua et.
Güle güle gizlicim
Herkes zeki zaten burada 🤣🤣
Herkesle beni bir mi tutuyorsun, demek ki sen de cahilsin.
Tamam en zeki sensin🤣🤣🤣
Senin bana biçtiğin ifadelerin hiçbir hükmü yok. Sende de cahillik sezdim benimle denk olamazsın. İster iyi ister kötü ifadeler kullan etkisiz elemansın..
Tamam en zeki sensin en cahil benim🤣🤣
İşte asıl cahil soru sormuş 😄
Henüz denk gelmemişiz demek ki.
Bütün insanlar zekidir lakin alanları vardir
Mesela hazır cevap gibi mi yoksa bilgi olarak mı
kanıtlayabiliyor musun örnek mesela
Tebrikler kendi kendinize zeki Seçildiniz
Cahil insanların bana karşı düşünceleri hiçbir şey ifade etmiyor, zeki birisi olarak kendi kendimi zeki seçebilirim zaten.
Aferin sana en zeki sensin bencede
Senin bana biçtiğin ifadelerin hiçbir hükmü yok. Sende de cahillik sezdim benimle denk olamazsın. İster iyi ister kötü ifadeler kullan etkisiz elemansın.
Çok haklısın sana katılıyorum. Nasıl bu kadar zeki olabiliyorsun biraz anlat
Hele hele ya 😂
taam sensin
Bu düpedüz egoo
gel kapışalım
Meslek?
Aferin.
Kibir içeren bir cümle olmamış mı?
Evet yürüyen kibiritis
Tamam sensin ✌🏻🥀
Bende
Vay be