Ne bileyim bir üniversite olsun ya da bir meslek olsun ya da kendi işini yapıp akıllı, kendini geliştirmiş insanlar var mı? Ne iş yapıyorsunuz?
1 ay
Yok. Entelektüel olsa başka yönden hasarlıdır. Burada normal insan olmaz olamaz. Dul, ergen, sapık, abaza, cinselliği yeni keşfettmiş gençler, aile baskısı görmüş dindarlar, bir baltaya sap olamamışlar, aldatılanlar, aldatanlar... burada normal iyi düzgün olma ihtimali yok var diyen kandırıyordur
Evet acaba düzgün insanlar kullanıyor mu diye sormuştum zaten 🥹
İmkansız balım
Lan murat bi akıllı sen misin
Bak işte demiştim akıllı adam yok burada diye
Kral hadi uza burdan
Zoruma gitmedi başım ağrıdı
Seni ne ilgilendiriyor
Girersem ben girerim hayırdır sana ne
Eyvallah
Şimdi entellektüellik burada değil, gerçek hayatta belli ortamda açığa çıkacak bir şey. Bu tarz mecralarda ben felsefe tartışabileceğim birini henüz görmedim. Bu sadece burası için geçerli değil, genel sosyal medya böyle
Bencede haklısın
Burada entelektüel çok ama çoğu gizli görevde geziyor kanka 😄 Ben Pera, 20 yaşındayım, İstanbul’da sanat tarihi okuyorum, 2. sınıfım. 🎨 Müze, galeri, tiyatro, festival manyağıyım resmen. 🎭🎶 Bir yandan da öğrenci bütçesiyle gezen etkinlik avcısıyım. Sen ne yapıyorsun, okuyor musun, çalışıyor musun?
Cevap
4Cevap
6 sene kuryelik yaparak hem evimi hem arabamı aldım şimdi de kuryelik yapmaya devam ediyorum 1 sene sonra kendi işimi kuracağım
Yahahahaha
Oha kuryelik cidden bu kadar kazandırıyor mu
Kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı ahdhshs kuryelik sana ne kazandırdı (para) sjMwmsmr
Para her şeyi açmıyor daima. Bir bilgi parayı getirebilir ama para sana bilgi vermez.
Maalesef yanılıyorsun
Evet ben.
Entelektüel, çağdaş , modern, aydınlık bir bireyim
Tebrikss ✨
Tenkss
Ben mağaramda mutluyum
Yapıyoruz çorbayı kaynatiyoruz
Vardır tabi ki
Var var.
Ne iş yapıyorsunn
Creative yazarım.
Tanıyanlar çıkacak şimdi bak 🙂