Şu anda bir kitap yazıyorum; bu dünyadan çok çekmiş, sevdiklerini gözlerinin önünde kaybetmiş ama umudunu yitirmemiş bir genç sizce ne söyler?
1 ay
Şu anda bir kitap yazıyorum; bu dünyadan çok çekmiş, sevdiklerini gözlerinin önünde kaybetmiş ama umudunu yitirmemiş bir genç sizce ne söyler?
Dünyadan çok çekmiş ama umudunu kaybetmemiş bir genç, büyük cümleler kurmaz, daha çok içinden geçen sade bir gerçeği söyler. Her şey beni biraz kırdı ama içimde kalan şey hala iyi olma isteği. Ya da biraz daha derinden Yoruldum ama vazgeçmedim. Çünkü bazı şeyler iyi olmayı hak ediyor, ben de buna inanmaya devam ediyorum.
Gibi gibi
“Her şeyimi aldınız sanıyordum ama yanılmışım. Hâlâ nefes alıyorum. Demek ki oyun bitmedi. Yaralarım kapı, canımı yakan her şeyden içeri ışık sızıyor artık. Ben düşmedim, sadece şekil değiştirdim. Siz karanlığı çoğalttınız, ben de inatla bir kibrit sakladım cebimde.” 🎭📖✨
Cevap
3Cevap
Umudunu kaybetme hayat devam ediyor, her zorluğun ardından mutlaka ferah günler gelecek
başarmanın haklı gururunu yaşayabiliranlatıcının gözünden
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım
Atatürk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?