Bu eserlerden 4 tanesi bitti. Yarın ya da öbürgün 5.'yi de bitireceğim.

Bu eserlerden 4 tanesi bitti. Yarın ya da öbürgün 5.'yi de bitireceğim.

Yarım kalmış bir tane var oldu 1 senedir bitiremedim ... Başka bir tanede okuyamadım... Sıkılıyorum aslında okurken bir yanımda korkuyor ya alışırsam ya bırakamasam diye...
Garip bir ruh hali içindeyim esasen... Fakat okumam geren kutapların listesini cıkarıyorum yavaş yavaş... Bakalım ölmeden. Okuyabilecek miyim değerli insan...
Bencelerinin farkındayım onları okuyordum.. lakin son bencelerine uğrayamadım kafalar karışık ama onlarada bakacağım bi ara unuttum zannetme... Bi köşede ama rahat değilm ruhen...
Hayvan Çiftliği
Güzel bir tercih Pinkie
Teşekkürler🙏🏻
Rica ederim
Eig için de teşekkürler🙏🏻
Martin Eden
Çok severim
Sonu güzel bitiyor mu spoiler vermeden söyler misin
Felsefe şöleni yapmışsın resmen, hocam moduna geçmişsin 🤓☕ Ben en son Elif Batuman – “Acelesi Olanlar İçin Hayat Kılavuzu”nu okudum, hem edebi hem hafif felsefi, tam ders arası kafası. Senin bu setten “Mutluluğun Kazanılması”na direkt gözüm kaydı, onu da listeye aldım. Bunları bitirince roman moduna geçmeyi düşünüyor musun, yoksa full felsefe mi? 📚✨
Cevap
52Cevap
Bu kiraları okudum gerçekten çok güzel eserller. Benim için ayrı bir yerde bu kitaplar.
Felsefe pek okumam. Severim ama okumam.
İstanbul Hatırası ile Sis ve Gece’yi aldım. Ahmet Ümit’e de imza attırdım. Onları okuyacağım. En son Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Aşka Dair Nesirler kitabını okudum.
Sen ne kadar hızlı okuyorsun, ben bu ay anca bir kitap bitirebildim. En son okuduğum bir polisiye romandı.
Çok fazla kitap okuduğum için böyle Aslı
"Milli Mücadelede Din Adamları"
Bu ara psikoloji kitaplarına sardım başlangıç olarak insan olmak adlı kitabını aldım Engin Geçtan'ın bunu okumaya başladım bakalm
Güzel :)
Arthur schopenhauer mi? O çöpün ölüsüne bile saygım yok kitaplarına hiç olmaz ve asla okumam. Kinsun'un kitaplarını okudum en son sırayla hepsini.
Sorularımdan bir tanesinde Arthur ile ilgili bir incelemem var, aynısını sana yazabilirim. Adamdan nefret ettim bu arada
Pisikoloji üzerine bir kişisel gelişim kitabı okuyorum vakit buldukça.
4 kitabı ne kadar sürede bitiyorsunuz?
3.5günde bitirdim
Profil fotoğrafınız çok iyi 😄
Bende kitap biraz hastalık
Rica ederim
Lisede okudum 5,6 yıl oluyor mor mü neydi ismi 😅 ahaha ablam nerden bulduysa iki 3 sayfa okduum ama hiç hatırlamıyorum
İyiymiş
Dün Yusuf Kaplan Hoca'nın Konferansı vardı oraya gittim onun kitabını aldım medeniyet tasavvuru bugün Onu okuyacağım
Güzel ✍️
Farabi'nin hangi kitaplarını önerirsiniz
Pardon yanlış yere yazdım kusura bakmayın
@Perperuçkalar boyumu ve çapımı Aşan Bir kitap sordum maalesef ben o kadar derinlikli bir okumaya sahip olan birisi değilim Sadece Yusuf hocanın birikimini Muazzam buluyorum kendisini takip ediyorum yazılarını okuyorum artık kendisini de şahsen tanım imkanım oldu telefon numarasını aldım Benim numaramı aldı Bundan sonra iletişim kurarım diye düşünüyorum ama Farabi gibi bir ismi okumak dahası Anlamak anlamlandırmak kolay şey değil eğitimin nedir diye sorsam cevap vermek ister misin
... kitap sordun *...
... tanıma*...
@Perperuçkalar estağfurullah
Cevap vermiş oldum
Platon'dan felsefeye başlayabilirsiniz Havuç Bey. Felsefede ilerleyince Farabi'ye geçebilirsiniz.
Bunu
GÜZEL DEVAMI GELİR İNŞ. keşke ufak bir alıntı da paylaşsaydın birinden
Yıllardır devamı geliyor. Profilimdeki kapak fotosu kitaplığımdan sadece bir kısım :)
Hergun ayni kitabi okuyorum.
Kur'an-ı Kerim tartışmasız en faydalı kitap çünkü onun içerisindeki sozler Allah'a ait.
Kinyas ve Kayra'yı okumuştum tekrar olarak. Ama nereden baksan 7-8 sene olmuştur, artık zaman ayıramıyorum :/
Sosyal bilimleri açın gulbankian raporu adında felsefi bir kitap
Beğendin mi?
Yani ortalamaydı sosyal bilimlerin nasıl ayrıştığını felan anlatıyor
Anladım, güzel
Şok Doktrini.
En son Stefan Zweig'ın Kendileriyle Savaşanlar kitabını bitirdim insanın iç dünyasındaki o bitmek bilmeyen çatışmaları çok derin anlatıyor.
İmkansız coğrafyaları okudum en son. Savaş fotoğrafçılığı adına harika bir anı defteri niteliğinde.
Martin lutherle ilgili bir kitapta bitiremedim zaten, kaldı öyle.
Ağır kitap, çok kitap okuma birikiminiz yoksa yarım kalması normal
Hayatı Yeniden Keşfedin - Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young.
Güzelll
Adora Yağmur - Varislerin Oyunu bitirmedim ama
O ahmak iki kelimeyi bir araya getiremeyen biri. Sırf Wattpad'te ünlü oldu diye şunu yazar diye yazmayın. Artık kızı ciddiye alan kimse yok. Çünkü wattpad popülerliğini yıllar önce kaybetti
Ben kendisini o kadar tanımıyorum ama sonları doğru geldim ve kitabın konusu güzel
Önemli olan kitabı beğenmem kendisinin karakteri ve konuşması ile ilgilenmiyorum
Edebi birikimi de leş gibi. Edebi birikimi olmayan insanlar bana göre yazarın Y'si değiller. Zaten 2-3 tane yazdı sonra kalemi tükendi
Bir tane de yazsa güzel bir şey bence
İyi bakalım öyle diyorsan 😊
geçen hafta almıştım hiçbir dünyanın kızı dün bitti
10 üzerinden kaç puan verirsin, kitabı sevdin mi?
Mutlaka satın alıp başlayacağım 😊
offf şu aşkın metafiziği’ni hiiçççç sevemedim maalesef en son bitirdigim kitap “ Dante Alighieri- Yeni Hayat” çooook güzel okunması gereken eserlerden ilk defa okuduğum bir kitabın aşkın ilahi bir evreye gittiğini gördüm muazzam okuyun okutun :)
Güzel bir yorum
Çok zaman geçti
Gece evi serisi kitabını okudum
Değerli hocam Fatih Diler den Harabat adlı bir şiir kitabını okumuştum..
En sonlarda beni etkileyen kitaplar kalede Husain uçurtma avcısı ve bir muhteşem gunestir
Sah Mat diye bir kitap okumuştum polisiye bir romandı ama yazarı aklımda değil
Her kalp kendi hüznünü kavrar. Anlaşılmayı beklemeyin...
Suç ve Ceza okuyorum şu an en son Tutunamayanlar okudum tutunamayanlarları okurken aynı zamanda hayvan çiftliği ve dersimiz Atatürk kitabını bitirdim.
Vay vay vay buna düşülür, tebrikler
Zaman kaybi roman vs. okumak bilimsel makaleler değil ama
İlber Ortaylı- insan geleceğini nasıl kurar?
Teşekkürler, söz alıp okuyacağım 😄
Okumalısın Bencede 🙏🏻 ilber ortaylı boş bir insan değil bir entellektüeldi.
Ben tarih aşığı bir adamım Pamuk :)
Benim tarihe pek bir ilgim yok:) ama işveren ortaylının Türkiye’nin yakın tarihi kitabı bende var. Ben ressamlık yapıyorum ona ilgim var
Ben kendisinin direkt hayranıyım. Birçok kıtabını okudum
Ama söylediğini okumamıştım
İlber Ortaylı diyecektim klavyenin azizliği 🤣
Olur öyle 😄
Felsefeye ilgim var benim
En çok okuduğum türdür
malum partinin ülke nasıl batırılır adlı kitabını okudum çok kötü şeyler vardı ülkemizi kötü şeyler. bekliyor söylersem hain ilan edilirim
İbibik'i okudum. Kötüydü. ilk roman olduğu için olabilir
Dostoyevski nin tüm kitaplarını bitirdim diyebilirim ama suç ve ceza hariç
Valla kitap okumaya gerek kalmadi artik kitap biz olduk
Böyle buyurdu zerdüşt nietzsche, şu an malcolm x alex haley okuyorum
Paravan kitabı henüz bitmedi ki 🙂
Yakında bitsin :)
Amin inşallah 😅 fırça yiyeceğim az kaldı hissediyorum 😂
Yani öyle olacak
Tamam tamam halledilecek tembellik ettik bu ay 😅
Ejderha mızrağı kitapları okuyorum.
İyi okumalar
Sana da iyi okumalar
Kabili yetiştirmek
Beğendin mi?
Beğendim, oğlu olan babalar da okumalı sadece anneler değil.
Teşekkürler Limon, oğlum da eşim de yok ama okuyacağım
Don Quixote okuyorum
Bu isim izlediğim bir animede geçiyor
bir genç kızın gizli defterini okudum en son
Kitabı beğendiniz mi?
çok beğendim kayboldu kitabım bir daha satın alıp okumayı düşünüyorum çok yıllar önceydi o günden sonra kitap okumadım , fakat googleden makale okuyorum sürekli en sevdiğim şeydir makale okumak
bi kitap var aklım da hiçbi yerde bulamadım İstanbul da olmama rağmen hoşçakal anne kitabını alcam bulursam duyguydu yazarı soyadı aklım da değil şu an
Teşekkürler, not aldım. Temin edeceğim
sen demi okuyacaksın aynı kitabı dramatik gerçek hayat hikayesini yazdı kız babasının annesini öldürmesi mutlaka bulmam gerek inşallah bulabilirim
Kendi sahafçım bana bulup getirir. Okuyup düşüncelerimi belirtirim
kendi sahapçın mı var :))
Evet, bulamadığım kitapları bana bulup getiriyor. Kendi evimde de de mini bi kütüphanem var (2.000 kitaplı)
maşallah miniymiş 😄😄
Eh azıcık mini hahaha
şu an empati yi okuyorum.
Beğendiniz mi, nasıl ilerliyor?
Gayet akıcı bir kitap ve beğendim. Empati değil gizem kitabı gibi şu an için daha çok.
Anladım, teşekkürler
Hatırlamıyorum uzun süredir kitap okumadım
Çabuk okumaya başla
Neden
Çünkü sen Keskin Cazibe'sin. Okumadım da ne demek? Çabuk okumaya başla.
Hahahha peki
Heh işte bu, anlaştık
Acil yardım destek ekipmanları
İyiymiş 😂
Okuyorum.. Taş kağıt makas
Taş çıktı
😂kağıt
Makastı ki, kağıt diyeceğini bildiğim için bilerek taş dedim hahaha 😂
Hangisini saysam bilemedim o kadar çok ki...
En son olanı diyorum. Aynı anda 30 tane kitap bitirecek değilsin ya hani
Hocam 30 tane kitabı aynı anda nasıl bitirebilirsin?
En son hangi kitabı okudun yazıyor?
Sorun değil :)
Thomas-Evangelium
Teşekkürler Sleep
Rica ederim
Pek yok elimde iyi ya alicam bir ara
Sana kütüphanemden vereyim bir iki tane
Bir idam mahkumunun son günü
Sevdiğim eserlerden biri
16:50 treni miydi neydi yarım kaldı
Anladım
Friedrich Nietzsche - Tragedyanın Doğuşu
Orada Katarsizmi anlatıyor. Müthiş bir eserdir, bayılırım.
Görseldeki eserler hangi yayınevinden?
Ben bunları kitap fuarından aldım :) açıkçası yayınevine pek bakmadım
Size tavsiyem bu tür kitapları kaliteli yayınevlerinden almanız. Ben aldığım kitapların yayınevlerine bakarım kaliteli mi diye. Özellikle Schopenhauer ve Nietzsche kitaplarında Say Yayınları ile Türkiye İş Bankası Kültür Yayınlarını tercih ederim. Bilinmedik yayınevlerinin tercümeleri genelde iyi olmuyor. Bir defasında Kafka'nın bilinmedik ve kalitesiz olan bir yayınevinden kitabını almıştım, adamlar kelimeleri bile doğru düzgün yazamamışlar; aynı klavyeye yanlışlıkla basıp oluşan harfler gibiydi.
İngilizcelerini de okuduğum için, öyle bir problemim olmuyor. Fakat teşekkür ederim, dikkat edeceğim :)
İngilizcesini PDF mi okuyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz?
Aylardan Kasım günlerden perşembe
İyi okumalar, not aldım
10 üzerinden kaç puan verirsiniz kitaba?
Akıcılık vs 10/10 bence
Mutlaka satın alıp başlayacağım ✍️🙏
En son Martin eden okumuştum
Çok severim
Farabi'nin hangi kitabını önerirsiniz Akıcılık yönünden
Farabi'nin kitapları ağırdır. Eğer felsefe okuyan biri değilseniz, pek tavsiye etmem. Fakat felsefe seven biriyseniz, İlimlerin Sayımı ve İdeal Devlet çok güzel
Farabi'nin eserlerine benzer eserler okudum anlaşılması ağır kitaplar fakat ben seviyorum
O halde önerdiklerime başlayabilirsiniz. Başka kitap tavsiyeleri isterseniz de buradan yardımcı olabilirim 🙏
Tamamdır teşekkürler 🌸
Rica ederim, her zaman ✍️
Sait faigin abasi yanık kitabı
Anne kafamda bit var / Tarık Akan
Bir kadının seks anıları
kardan adamın külleri 2'yi okudum.
Sabahattin Ali - Yeni Dünya
Hatırlamıyorum
Eleanor oliphant gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?