- Ben şeker portakalıni okumuştum bu da devamiymis çok güzel ben çok sevdim tavsiye ederim pek kitap okuyan biri de değilim ama beğendim 😊

Şeker Portakalı kitabını çok duyuyorum. Merak ettiğim kitaplar arasında, almayı düşünüyorum.
Son zamanlarda kişisel gelişim kitaplarını daha çok okuyorum. şu an ise bu kitabı okuyorum.
En son yüzüklerin efendisi kitabını okudum: Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir. Yüzüğü yok edilebileceği tek yer olan Mordor'a götürmek için kendini feda eden savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturulur. Çok uzun ve çetin geçecek olan yolculuk başlar. Orta Dünya'nın kaderi, bu insanların ellerindedir.
Cevap
10Cevap
Simyacıyı bitirdim. Hangi kitaba başlasam diye düşünüyordum. Almıştım ama henüz vakit bulup okuyamamıştım güneşi uyandıralımı..
Sanırım buna başlarım ☘️
Sainte-Hermine Şövalyesi -- Alexandre Dumas okuyorum şu an.
Şeker Portakalı serisi aslında 3 kitaptan oluşuyor. Sadece ilk kitaptan bahsedilir genelde. Devam kitaplarını pek bilmezler okumazlar. Keyifli okumalar :)

Şah mat kitabı yazarı Mario Mazzanti

1 haftadır bitiremediğim bu kitabı okuyorum 😂
konusu ne
Lanetli bir ev. 2 kere ziyaret edilmiş, bu zamana kadar sağ salim çıkan sadece 1 kişi olmuş.
3. kez 1 bilim insanı ve 2 medyum ile birlikte ziyarete gidiyorlar.
en sevdiğimm, listeme ekliyim
Bence çok seveceksinn
En son sen şimdi gidiyorsun ya cehennemin dibine git diye bir kitap okudum.
Elon Musk'ın önerdiği otostopçunun galaksi rehberini 💫
Valla yeni 4 tane kitap aldım hangisine başlicam bilmiyorum daha kavgamı bitiremedim
Şeker portakalını çocukluğumda okumuştum
Ben de o zaman okumuştum ama çok hatırlamıyordum ama şimdi okuduğum da daha iyi aklımda ve cok güzelmiş
Evet o zamandan bu zamana insanın aklında kalmıyor.
Ethica, okuyorum hala
Yetenekli Çocuğun Dramı- Alice Miller
Unutulanlar dışında yeni bir şey yok okuyorum bitmedi daha
Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu
Duygusal Zeka ve Liderlik
İkna Oyunları kitabı, hâlâ okuyorum
En son aşk mektuplarını okudum
Dörtleme aşk ve insan kitabını okuyorum
Tavsiyene uyacagim
En son cin Ali
Yakuza cinayeti
Benim hayatım aslinda