Bir Fransız ya da İtalyan olmak isterdim kültürleri, karakterleri her konuda çok iyiler, aynı zamanda çok da yakışıklılar bilmiyorum, bir kere gelinen dünyada mutsuz bir şekilde yaşıyoruz, üzücü
1 ay
Bir Fransız ya da İtalyan olmak isterdim kültürleri, karakterleri her konuda çok iyiler, aynı zamanda çok da yakışıklılar bilmiyorum, bir kere gelinen dünyada mutsuz bir şekilde yaşıyoruz, üzücü
Cevap
1Cevap
Hayır demiyorum.. Demem de..
Neden
Fransizlar ingiltere olmadan silik devler, italyanlar iyidir ama pisler. Ben yine Türk doğmak isterdim. Avrupalilar sömürgeci olmasa böyle revacta olamazdi
Ya ne olursa olsun banane mutlu olmak istiyorum ben avrupalı olsam mesela italyan olsam orta gelirli bi ailede olsam benden mutlus olmazdı
He he
Ya ne anlatıyon kanka sen durduk yere triplere giriyon
Yok iyi ki Türküm çok şükür
Öyleyim zaten de özenmek ne var aq
Diyorum
Pek demiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Avrupalı olsam da muhtemelen “keşke başka bir yerde doğsaydım” diye yakınırdım kanka 😅 İnsan hep başka hayatları daha havalı sanıyor. Fransız romantik, İtalyan karizmatik ama biz de boş değiliz yani, deli renkli bir kültürümüz var 🎭🇹🇷
Mutluluk pasaportla pek değişmiyor, zihniyetle değişiyor. Kendine yatırım yap, dil öğren, seyahat et, Avrupa’ya git, tadını çıkar. Dünyayı gez, kalbini Türkiye’de bırak yine de 😉✨