Buradaki kızlar kendini bir halt sanıyor. Çok da güzel olmamalarına rağmen DM'ye bile dönmeye tenezzül etmiyorlar. İki çift laf bile etmek zor ve üstelik çoğu kültürsüz, cahil tipler. Avrupa'daki kızların böyle kibri, egosu yokmuş, burunları havada kendilerini bir şey zannetmiyorlarmış, normal bir şekilde erkeklerle konuşuyorlarmış. Orada yaşayanlar anlatıyor. Durum böyle olunca keşke Avrupa'da doğsaydım diyorum.
Kimse kimseyle konuşmak cevap vermek zorunda değil, sen birini beğendin diye o da seni beğenmek zorunda değil , Türkiye de bir kız her erkekle konuşsa arkasından ne soylenecegi de malûm, o yüzden gitmen bizim için daha iyi olur sanki
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kimse kimseyle konuşmak zorunda değil ve ben birini beğendim diye o da beni beğenmek zorunda değil. Buna katılıyorum. Fakat profil fotoğrafıma kendimi bile koymadığım halde beni beğenip beğenmeme gibi bir şey söz konusu değil. Ayrıca cevap vermemesinin altında yatan nedenleri ortaya çıkarmaya çalıştım. Ayrıca birçok kız her haltı yiyor ama dışarıya arkamdan konuşulmasın diye de namuslu kız rolü yapıyor, işini gizli yürütüyor. Erkekler açıktan yürüttüğü için abaza damgası yiyor. Aradaki fark budur.
Dış görünüşün hakkında yorumda bulunmadım zaten genel bir düşünceyi yazdım , kimin kiminle ne yaptığını bu kadar çok umursamam baştan yanlış zaten , düzgünce sorarsın sana uygun olup olmadığını anlarsın değilse bitirirsin , kimin rol yapıp yapmadığını anlamak sana Kalmış, kimsenin yatak odasının hesabını tutmayıniz seçimleri sizi ilgilendirmiyor sadece tam aksi bir düşünceye sahipseniz yolunuza devam edersiniz olur biter.
Kimin ne yaptığını çok umursadığım için yazmadım, seçimleri beni ilgilendirdiği için de yazmadım. Ben sadece bir tespitimi söyledim. Tespitimi de tekrar ediyorum : Türkiye'deki kızların geneli namuslu rolü yapıp ama aslında saman altından su yürüten tiplerdir. Erkekler işlerini onlar gibi gizli gizli yapmadığı için erkeklerin adını da abazaya çıkarmışlardır. Tespitimin doğruluğunu anlamak için bakire kız bulmanın ne kadar zor olduğuna bakılabilir.
Siz erkekler orupus arıyorsunuz sizinle ikinci gün yatacak kız arıyorsunuz ondan kızlara b*k atıyorsunuz namuslu kızı hazmedemiyorsunuz madem yatamadım bari aşağılayım diyorsunuz.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Hiç öyle bir derdim yok. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Namuslu, düzgün bir kız olsa evlenirdim ama bulamadım öylesini. Genellikle 30'una gelene kadar tren gibi düzlenmiş ama 30'unda da evlenecek koca arayan tipler var.
Onlarla evlenme tabii ama bazı erkekler cidden dediğim gibi. Kız evine gelmiyor diye kezban işte diye aşağılıyor kız aslında terbiyesinden eve gelmiyor.