Şiir dinlemeyi, yazmayı ve ya herhangi birşeyler karalamaya hastayım bazı kızlar aşırı tepki veriyor sizce neden?
Cevabın nedir?
+1 yılİnsanin kendini ifade edebileceginin gostergesidir birseyler karalamak ve ben kendini ifade etmekten yoksun insanlarla zaten ugrasmayi pek sevmem. Sen buna ruhani bir bpyut ekleyebiliyorsan, dizelerin o ahengini seviyorsan ne mutlu sana. Bak romantizmden ya da bana yazilan ovgu icerikli iki uc satirdan bahsetmiyorum ben. Genel olarak biri bana nefretini dahi guzel guzel caninin acisini tatlii tatli yazarsa ben ona bile kapilirim gibime geliyor. Ben de boyle bir insanim ne yaparsin..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla benim bir arkadaşım-erkek- tipini o kadar kötü bulurki. fakat şiir okur. denemeler yazar. kitaplar konusunda acayip biilgili bir insandır. şiir okumak sesine çok yakışır mesela. sırf bu yüzden bile çoğu kızın hoşuna gider. ilginç gelir. birazda bakımlı olsa bence ondan iyisi yok.
10 Yorumla
+1 yılBak kardeşim. Kadınların çoğu erkeğin fiziken ve psikolojik olarak güçlü olmasını ister. Yani bir ayrılıktan sonra evde takılıp şiir dinleyen psikolojide bir erkeği beğenmezler. İlk önce güçlü olduğunu kanıtlayacaksın ondan sonra düşünceli olacaksın. Yani şiir dinlediğini ilk fırsatta söyleme hatta dinlemiyorum de daha fazla detaya girildiğinde belki söylersin.
02 Yorumla- +1 yıl
Denerim Hocam.
+1 yılSen o tarz kalpsizlere bakma biladerim. Şiir sevilmez mi dinlenmez mi? Şiirden yoksun bir zihniyet hiçbir medeniyete ilerleyemez. Kız vardır harbidir duygusaldır kalbi vardır yarası vardır ama kız vardır sen ona nasıl davranırsan davran ne dersen de birşey bilmez anlamaz ruhsuzdur...
213 Yorumla- +1 yıl
İşte istediğim cevapta buydu teşekkürler azizim
- +1 yıl
Rica ederim biladerim teşwkkürler eig için.
- +1 yıl
Aşk koktu be abi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
4Cevap
+1 yılTakma sen onları. Şiir bu adı üstünde sevilmez mi. Bazen satır satır seni anlatır, eskilere götürür bazende içini acıtır ama tatlı acı. Sevdiğin birşeyleri yapmaktan vazgeçme. Bu millet kültürsüzlüğün zirvesine giderken sizler gibi olanları tebrik ederim.
10 YorumlaŞiir gibi bakan kadınları şiirden anlayan adamlar sevmeli sevmeli ki ziyan olmasın o satırlar.. ;) Daha güzel ne olabilir ki isteyen istediğini diyebilir sen takılma kardeşim
..11 Yorumla- +1 yıl
Kesilmesi gereken onca baş varken neden satırlar kesilir? :)
Şiir dinlemeyi seven erkekleri şahsen. Konuşayım çok beğenirim. Şiir dinleyen erkek duygusal gelir bana hediye. Kadının dilinden anlar. Okumayı yazmayı kendini eleştiren geliştiren insanları severim. Şiir dinleyen erkek erkek duygusal bir adım öndedir.
10 YorumlaBen de şiir yazıyorum , şiir de okurum bence bu biraz karşındaki kişinin ilgi alanlarıyla ilgili... Kızlar aşırı tepki veriyor derken?
11 Yorumla- +1 yıl
Şiir dinliyorum dediğimde tepki alıyorum işte şiir kaldımı şiir dinlenirmi malmısın vs gibi cevaplar alıyorum
Şiir okumaya yeni yeni başladım aşırı bir siir hayranı değilim şu an için ama şiirden anlayan insan bir adim öndedir bence
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle hele ki Fayton şiiri..
+1 yılŞiir dinleyeni de şiir yazanı da minnoş oluyor. Amma ve lakin çok can yakıyorlar bunlar ve çok şıpsevdi oluyor geneli..
32 Yorumla- +1 yıl
Geneli değil o karakter mevzusu
- +1 yıl
Şansıma öyle gelmiş demek ki:)
siir dinleyen hatta yazan erkek bulunmaz hint kumasidir bence. kadin ruhundan anlama kdina deger verme ihtimali diger erkeklere nazaran daha yuksektir. ayrica onlar duygusal ve romantiktir. sevdigi kadini mutlu eder bence cok iyi bir ozellik
10 Yorumla"Hava ve kara limanları gibi, yer yer şiir limanları da olmalı; şiir trafiğinde yersiz tıkanmaları önleyecek limanlar."
.. demişler, doğru demişler. 😇20 Yorumla
+1 yılBen de şiir yazıp okumayı severim ve öyle adamların da benim için yeri başka olur, özeldir onlar.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılŞiir dinleyen erkek bir başkadır :) İki dize okusun bana Necip Fazıldan, Cemal Süreya'dan daha ne isterim :)) Şiir asilliktir. Zaten kültürlü insanlar anlar bundan.
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman kalbine iyi gelicek bir kac siirim var buyur :) www.youtube.com/watch
şiir yazıldi ama sevgimi hurharca oldurunce. bunun pek bir ehemmiyeti kalmadı : ) not ( bence şiir yazan erkekler platonik takılmayı ister bilincaltinda )
10 YorumlaKesinlikle cok guzel. Bu senin ruhunun ince oldugunu gosterir. Sanatla ugrasmayan insanlar kendini belli ederler. Seni yargilayanlar da onlardir zaten, onyargili ve anlayissiz kisiler.
10 YorumlaSanırım sevgilimden ayrılma sebebimiz fazla odun olması olacak
12 Yorumla- +1 yıl
erdalmı :D
+1 yılŞiiri severim şiir sevenleri de severim ama bir erkek şiir seviyorsa kesinlikle diğerlerine göre 1-0 öndedir bana göre hele birde yazabiliyorsaa 5-0 önde :)
01 Yorumla- +1 yıl
baya öndeyim o zaman :))
+1 yılŞitede şair ve muzisyen var haberiniz yok hem yaziyor hem okuyorum ;)
https://www.youtube.com/watch?v=i7m3js9___A&feature=youtu.be00 YorumlaŞiir dinleyen erkekleri arkadaş olarak görürüm ben sevgili olarak birini etkilemek istiyorsan onunla sevgili olduktan sonra dinlediğini söyle. Cünkü şiir dinleyen erkek zaten birine aşıktır diye düşünürüm ben sevgili gözüyle bakamam o kişiye
00 Yorumla
+1 yılNe demiş Atilla İlhan " Bazıları şiir sevmez. Çünkü onların yaraları yoktur yaraladıkları vardır" tepkileri bu yüzden olabilir :) Şiir okuyan seven erkeğin başımız üstünde yeri var :)
06 Yorumla- +1 yıl
Sen Allameninin kenar mahallesindeki yarenmisin? :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim ayrıca :)
- +1 yıl
Hahaha bu sitede rap dinleyenler varmış demek adım gerçekten yaren :)) kenar mahalle şarkısıyla bağdaştığı için resim böyle Tebrikler :))
- +1 yıl
ricaa ederim Hamza abiyle muhabbetimiz var
- +1 yıl
Çok şanslısın :)) nickindeki stabil rapçi olandır sanırım :)
- +1 yıl
yok o öyle sevdiğim bir isim newschoolları fazla sevmem :)
+1 yılşiiri sev şairi koru :) demişler. bir Edebiyat öğrencisi olarak çok güzel :)
10 Yorumla
+1 yılBen siirle ugrasan insanlara hep sempati duyuyorum insanlar tepki veriyor diye sakin vazgecme bu tepki verilcek bisey degil keske her erkek senin gibi olsa
00 Yorumla
+1 yılaşırı tepki veriyorlar diyorsun. eğer güzel şeyler çiziktiriyorsan kızlar sırada olması gerekiyor. güzel değilse ve zorla onlara okuyorsan-okutuyorsan kız erkek farketmez aşırı tepki verip kaçarlar.
00 Yorumla
+1 yılaşık olmalık erkektir onlar... Adam gibi severler. Yaşar kemal Nazım hikmet vb.. kimler kimler vardır kalplerinde ne çekmiştirler yalnızlıkla mücadele edipte kendilerini şiirlere isyanlara vuran erkek çeşidi...
10 Yorumla
+1 yılŞiir sever olduğun için ne gibi bir tepki aldın merak ettim :/
Zira ben takdir ederim, aferin yola devam derim :)00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİyidir hoştur lakin vakti-zamanı vardır.
Durup durup bi' şiir patlatan erkek çekilecek gibi değildir.00 Yorumla Şiir dinleyen, okuyan eerkekler kültürlüdür :) cahil bir erkek istemem. Sevgilim bana teklif ettiği gün şiir yazmıştı oldukca etkileyici.
00 Yorumla
+1 yılŞiir dinleyen, yazan bir insan bununla gurur duymalı diye düşünüyorum. Bu sanatçı ve ince bir ruhu temsil ediyor benim görüşümce.
00 Yorumla
+1 yılBazı kızlar tepki veriyor derken? Ne tepki veriyorlar?
05 Yorumla- +1 yıl
Malmısın amkk şiirmi kaldı vs :D
- +1 yıl
Bu terbiyesizlere karşı sen ne cevap veriyorsun merak ettim?
- +1 yıl
Kişilik meselesi diyorum yani sanane benim dinlediğim şiirden yazdığım şiirden tarzında ağzının payını veriyorum
- +1 yıl
Duygusuz kızlarla vakit harcama şair ruhunu zedelemesinler :) İyi şanslar...
- +1 yıl
şans olsa keşke :D
nasıl ilginç tepki verebilir anlamıyorum.. sen devam et bence boyle :D onlar ruhsuz ruhsuz :D
01 Yorumla- +1 yıl
Malmısın amkk şiirmi kaldı vs :D bu şekil :D
Siir anlatamadigin duygular ve icerinde o kadar anlam oluyor ki. Cok iyidir bence
10 YorumlaŞiir seven erkeği biz de şiir sever gibi seviyoruz kardeşim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ettım :)
+1 yılBen romantik, duygusal buluyorum şiir seven erkekleri..
10 Yorumla
+1 yılBen her şiiri dinlemem. Yusuf Hayaloğlu okur ahmet kaya olur o insanlardan dinlerim
02 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım kadın :D
- +1 yıl
:D haha
kötü insanların ne türküsü olur ne de şiiri.
iyisin iyi :))01 Yorumla- +1 yıl
Saol :)
+1 yılŞiir dinlemek deilde yazanı iyiymiş geçenlerde biri ilgimi çekmişti
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 621 cevap paylaştı. Şiir seven adamı daha çok severim. Sıradan bir insana göre artıları vardır.
10 YorumlaValla birşey bulduğum yok dinlesin ne zararı var kendi zevki :)
00 Yorumla
+1 yılRuhu guzel olsun kendi siir gibi olsun, siir dinlemesine gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılbayılıyoruz biz onlara..
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha Sağolun ya :D
+1 yılSiir okuyan yazan dinliyene gerek yok
siir gibi bir ask yaşarsin icinden geldiginde siir olmasada guzel sozler der
siirdende etkili olur00 Yorumla
+1 yılhttps://vo caroo. com/i/s1FU1 0NjC11p kendi yazdığım şiiri kendim seslendirdim (-: ayrıca sen nasıl istiyorsan öyle yap başkaları ne der diye düşünme
00 YorumlaŞiir okumaya bayılıyorum. Bakma kimseye. Tebrik ediyorum seni.
10 Yorumla
+1 yılŞiirden anlamayan ve beğenmeyen insanların zihniyetinden şüphe ederim ben! Şiir hayattır, herşeydir, yaşamaktır...
02 Yorumla- +1 yıl
bir siir sever icin bir siirimi hediye ediyorum :) www.youtube.com/watch
- +1 yıl
Vay vay şiir avcısına bak hele :) Ağızına sağlık...
Şiir ne severim ne sevmem benim için pek önemli değil açıkçası.
00 YorumlaBen fazla samimi bulamiyorum belki cevremde hep odun olduğu icindir. Bende begenmiyorumki ama saygi duyarim
00 Yorumla
+1 yılŞiir dinleyeni geçti söyleyebilen adama aşık olunur.
00 Yorumla
+1 yılşiir seven insan , hissiyata da önem verir. en önemlisi bu bence
00 Yorumlakadınlar odundur bu konuda gözüm
onların romantizmden anladığı pohpohlanıp şımartılmaktır.00 Yorumla
+1 yılRuh ikizimi buldum :)))
20 Yorumla
+1 yılBence fazla siirler uğraşma
anlamli sözler falan oku siir gercekten cok demode01 Yorumla
+1 yılÇok özeldirler bence.
10 Yorumla
+1 yılşiir okuyan erkekler çok çekici oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Tsekkurler buda hediye olarak bir parca'm :) www.youtube.com/watch
- +1 yıl
müzik senin sesinin üzerine gelmiş biraz ama güzel okuyorsun
şiir iyidir , duyguların ifadesidir. ben severim
10 YorumlaBazıları şiir sevmez, çünkü onların yaraları yoktur.
Yaraladıkları vardır.
-Attila İlhan-10 YorumlaÇok itici bence o mistik havayı vermeye çalışmak özgün bir tarz yaratmak filan. Sen bu soruyu söyle sormalisin "daha fazla nasıl dikkat çekerim" :D
05 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekmek isteseydim daha ilgi çeken bişeyler yazabilirdim
- +1 yıl
Gerek duymuyorum.
benden bir adım öndedir demek:)
10 Yorumlason derece romantiikkkkkk :))))))))
12 Yorumla- +1 yıl
Telekkürler :)
+1 yılkopyala yapıştır yapıyosun sanıyorlardır. sd. fd. s
00 Yorumla@poyraz1881 abiye katılıyorum
10 YorumlaBen sevmiyorum ama kim sevdignden güzel sözler duymak istemez ben haric tabi bna bkma ben duygusuzum :D
03 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyosun ki :)
- +1 yıl
Gerçekçiyim zaten :)
off çocuğa bak derim. kaldımı böyleleri derim :))
10 Yorumla
+1 yılBence dünyanin en güzel seyi 😍
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri