Bizde Mustafa Yıldızdoğan'ın kaseti vardı, gidip gelip onu dinliyordum. Duygusal arabesk tarzda şarkılarını dahi 😂 Ama Ölürüm Türkiyem'in yeri ayrıydı tabii, wp durumuma kadar işlemiş 😂
Ben rahmetli Engin Nurşani'yi dinlerdim. Müthiş türküleri vardı. Vefat ettiğinde de cenazesine gitmiştim. Çok genç yaşta vefat etti. Babası da çok iyi anadolu aşıklarından birisidir.
İsmail YK Sagopa Ceza Birde bir sevgilim vardı Cengiz Kurtoğlunu çok severdi onun için çok dinlerdim benim dengesizlik burdan belli 😂😂sonra ayrıldık ben ağla ağla maf oldum 1 ay Cengiz Kurtoğlu Cd si dinle CD de yok amcamın oğlunun CD sini yürütmüştum meğer onada sevgilisi hediye etmiş yakaladığında kıyamet kopmuştu ne canım mısım niye o kadar ağlamışım 😂😂😂
Yakın çok severdim. Bir de karışık kaset yapılırdı eskiden içinde Tarkan Candan Sezen falan vardı 😋 hiç zevkim olmamasına rağmen cengiz Kurtoğlu dinlerdim ablamı örnek alıp 🤭
İbrahim tatlısesin ah keşkem kaseti vardı bizdede babam hergün onu dinletip dururdu birde kaseti çevirmezsem döverdi ibrahim tatlıses yüzünden bile dayak yedim adamdan ya :D
Bizim ev full karışık kaset eviydi kanka 😂 Babamda Orhan Gencebay, Müslüm Gürses; annemde Sezen Aksu, Ajda Pekkan; bende de Hepsi, Tarkan, Serdar Ortaç karması vardı 🎶 Hem acı çekip hem göbek atıyordum. “Ölürüm Türkiyem”i de okul törenlerinde bağıra bağıra söyleyip sesimi bitiren tayfadanım bu arada 🇹🇷❤️
En bayıldığım Serdar Ortaç'tı o Japonumu hala çok severim🥰 Mustafa Sandal Tarkan Hande Yener Yıldız Tilbe Magazini ve yeni çıkan şarkıları sıkı takip ederdim