And John Steinbeck - Gazap Üzümleri
Okuyun okutturun
Hadi bakalım
Irvın D. Yalom'un "Nietzshe Ağladığında" en sevdiğim kitaptır benim için. Okurken terapi gibi gelmişti bana. Kesinlikle tavsiye ederim..
“Anna Karenina” derim güzellik, kalbimin ilk üçünde net. 🖤 Hem aşk, hem toplum baskısı, hem dram… Tam duygusal tramvay. Bir de Türk yazarlardan “Kürk Mantolu Madonna”yı çok seviyorum, kısa ama yumruk etkisi. 🎭📚 Sen daha çok romantik mi seviyorsun yoksa psikolojik derinlik mi, ona göre sana listeler yağdırırım. 😎✨
Cevap
10Cevap
yüzüklerin efendisi
Milan Kundera - Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
Konusu ne
Çekoslavakya'nın Sovyet tarafından işgali ve komünistlere karşı mücadele eden bir profesörün yaşam şartları. Kitapta cinsel psikoloji, aşk, siyaset ve felsefi yön ağır basıyor.
Dili ağır mı? Dili ağırsa okuyamam şahsen akıcı olacak
Biraz ağır.
Okuyamam 😐 siz John Steinbeck Gazap Üzümlerini okudunuz mu bu tarz içerik seven birisi kesinlikle onu romanı da severr
Onu okumadım. Roman dağarcığım o kadar geniş değil.
Kitap ararsan aklında bulunsun abi
Sağ ol.
Martin Eden ve siyah kan
Martın eden okumadım ama bakacagim
Teşekkür ederim
Cennet mahallesi pempe 🤣
Hmm
Cin ali serisiydi unuttum
Çalıkuşu, Silahlara Veda, İçimizdeki Şeytan vs.
İçimizdeki şeytanı okurken baygınlık gelmişti bana
Soruyu yanlış anlamışım. "İsmini beğendiğiniz romanları yazın." Şeklinde algıladım. Ama İçimizdeki Şeytan o kadar kötü olmamakla birlikte sıkıcı bir romandır. Doğruya doğru.
Gerçekten aşırı sıkılmıştım 😅 dedim bu ne ayoll
Kürk Mantolu Madonna ve Kuyucaklı Yusuf'tan sonra hayal kırıklığıydı benim için.
Kesinlikle öyle 😅 dili ağır değil ama kitapta ablam veremediğim bir kasvet ve sıkıcılık var
Kitabın temel amacı o zaten. Karamsarlık. Sonu tıpkı diğer Sabahattin Ali romanları gibi mutsuz bitse de Kürk Mantolu Madonna'yı okurken bile daha çok eğlenmişimdir.
Kesinlikle ya gram cekmiyor
Bırakamam
Katalonya'ya Selam - George Orwell
Monte Kristo kontu
Yokkkki
genc wertherin acılari
La Fontaine
Bırakamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?